2777
2789

خدا لعنتشون کنه امشب اومدن اینجا ودوباره منو چزوندن ورفتن منم تصمیم گرفتم از حالا به بعد به جای حرص خوردن بیشتر حرصشون بدم بیشعورا عصری پسر خواهر شوهر کوچکم که طلاق گرفته اومد خونمون از همون اولش میدونستم نقشه ای شیطانی پشت این کارشونه چون بارها وبارها با حیله گری ضربه خودشونو بهم زدن ولی بخاطر اقای احمق مجبور شدم قبول کنم بیاد خودشونم بعد افطار اومدن قشنگ با اون تولشون هماهنگ کرده بودن موقع رفتن گفت زن دایی ..........رو میذاری بیاد امشب خونه ما بخوابه منم گفتم نه هر کس باید خونه خودش بخوابه ........منظورم پسر کوچیکمه هرچی اصرار کردمن گفتم نه پسرمم اصرار کرد باباش گفت بروگفتم درس داره عمش گفت من صب باهاش کار میکنم فقط میخواستن ببرنش خونشون یا جادو جنبلش کنن یا زیر زبونشو بکشن حالم ازشون بهم میخوره هر چی به روی خودم نمیارم خرتروپرروتر میشن الان فقط خونم داره خونمو میخوره دلم میخواد دهنمو باز کنم وهمشونو فحش بارون کنم ولی اعصابشو ندارم خدا از سرشون نگذره که اینجوری باهام دشمنی میکنن هرچی به روی خودم نمیارم بدتر میشن نمیدونم اینا چی از جون من وزندگیم میخوان فقط میخوام حالشونو بگیرم که اتیش بگیرن نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنین منم حالشونو بگیرم مثل خودشون موذیانه ومظلومانه

عزیزم از کجا مطمئنید؟شاید واقعا دوسش دارن

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

فکر کردم نی نی سایت دعوات شده

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

الان سال ۲۰۲۰

این خرافاتو دور بریز

بده دوسش دارن بردنش خونشون ؟؟؟((هر چند ک الان کروناست کلا نباید رفت و امد کرد ولی خب شما پیش هم بودین ))شمام میتونی استراحت کنی !

خوب مشکلشون چیه باشما

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

چه از سر دوست داشتن چه غیره اجازه نده پسرت باهاشون بره فردا خودت باید جوابگو باشی 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن