2777
2789
عنوان

استعلام مانده نت همراه اول چنده؟؟

615 بازدید | 17 پست

کسی میدونه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استعلام شارژ بگیر بعد پیام میاد برات چقدر از نتت مونده

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
بیشتر ببینید
همراه من نصب کن راحت باشی

۱گیگ نت واسه نصب همراه من میده ۱ماهست یا ۱روزه؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
استعلام شارژ بگیر بعد پیام میاد برات چقدر از نتت مونده

ممنون عزیزم

دقیقا کلا آدم تا ریز حساب رو هم میتونه کنترل کنه مخصوصا مکالمه همراهی رو هم اضافه کردن خیلی خوب شد ...

مکالمه همراهی چجوریه

مکالمه همراهی چجوریه

ببین یه مقدار پول اولش میدی برای یه مقدار زیادی مکالمه

مثلا ۱۵ تومن میدی بعد یک ماه که دقیق یادم نیست چه مقدار 

با تلفن های ثابت و همراه اول رایگان صحبت کن

*۱۰۰۰#

رو بزن مکالمه همراهی رو بزن

🖤 
ببین یه مقدار پول اولش میدی برای یه مقدار زیادی مکالمه مثلا ۱۵ تومن میدی بعد یک ماه که دقیق یادم نی ...

اهان خوبه ..اما من رایتل دارم و ۱۰ تومن بسته میخرم ۱۰۰۰۰دقیقه مکالمه رایتلی و ۲گیگ نت +۲