2777
2789
عنوان

خانم هایی که شاغلند و یا قبلا شاغل بودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما بنظر من اگه کار نکنم افسردگی میگیرم.ما نیاز مالی نداریم خدا رو شکر.اما نمیتونم فکرشو بکنم که بشینم تو خونه امسال پاره وقت برمیدارم سال دیگه پسرم میره مدرسه و دختدم هم پیش مامانم. من مقطع دبیرستان تدریس میکنم و4روز در هفته
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد
که سکوت می کند
تا بارها بگویی:
"خدای من"
منم تو خونه نشستن رو دوست ندارم و از این کلاس به اون کلاس رفتن هم اقنام نمیکنه.ضمن این که خوب استقلال مالی و اجتماعی کار کردن رو هم دوست دارم.ولی خوب کار در حدی که بخوام خودمو هلاک کنم هم دوست ندارم.کارم خوشبختانه دست خودمه ساعت هاش و خیلی راحتم هیچ وقت هم خسته و افسردم نمیکنه و اتفافا خیلی بهم انژی میده بعضی وقت ها. و همیشه هم باعث میشه شیک و پیک راه برمو حسابی به خودم برسم.ولی بعضی ها واقعا کارشون خسته کنندست حق دارن.ولی ساعت کاری شما به نظرم خوبه برای یک خانم و خیلی زیاد نیست ولی خوب بازم بستگی داره به خودت
دارای یک همسر تمام عیار :))))
خوش به حالت. چطوری تونستی این همه مدت استعلاجی بگیری. دکتر برات نوشت؟ من که بدون حقوق هم خواستم بگیرم گفتن یک ماه بیشتر نمیشه گرفت.
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
کار فرهنگی و تدریس خیلی برای خانومها مناسبه. اولا تابستون ها تعطیل هستند . و کل عید رو هم همینطور. و هم اینکه هر روز هفته نیستند.
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
لعنتی ها قبول نمیکنن نیمه وقت . همه همین رو به من میگن. کار دولتی رو نباید از دست داد. اما به خودم نمی بینم که چیزی حدود 25 سال کار کنم. با همین شرایط هست که دو دلم. تو رو خدا کمکم کنید.
سوگل جون ایمیلم نمیدونم چرا باز نمیشه. به محض اینکه باز شد جوابت رو میدم حتما.