2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عید بر همگی مبارک ، مخصوصا به کوچولوهای ناز آذر سال 88
این هم از عکس های پارسا جوجو تو روزهای عید ، راستی پارسا علاقه ی زیادی به ماهی داره هرکجا ماهی ببینه میره سمتش و میگه ماااااااااااااهییییییییییی خیلی بامزه میگه :
عکس 98 - سرور 29
عکس 98 - سرور 29
این آقا خومشله که کناره پارساست اسمش آرازه نوه ی عموی من هستش 2 سالشه:
عکس 98 - سرور 29
عکس 98 - سرور 29
عکس 98 - سرور 29
این عکس رو گذاشتم تا ببینید وقتی موهاش صافه چه شکلیه (داشتم موهام رو اتومیکشیدم یکمی هم موهای پارسا رو اتو کشیدم البته زیاد بهم اجازه نداد):
عکس 98 - سرور 29
پارسا سگ هم خیلی دوست داره بهشون میگه هااااپیییییییی
عکس 98 - سرور 29
عزیزم! پارسایی من ........................ببین چه جوری تخم مرغ رنگیارو نگاه میکنه ...........
راستی رومینا من عاشششق موی فرم چون موهای خودم خیلی صافه موهای شوهرم هم فره!تو حاملگیم همش دعا میکردم موهای هانا به شوهرم بره که خدارو شکر اینطورم شد!من انقدر ذوق میکنم فر موهای هانا رو میبینم که نگو .پس درسته که پارسا با موهای صاف هم خیلی خوشگله ولی من ورژن مو فرفری پارسا رو بیشتر دوست میدارم.
زنده باد موی فرررررررررررررررررررر!
مرسی از نظر قشنگت ، برعکس من موی صاف خیلی دوست داشتم اما میدونستم پارسا هم مو فرفری هستش چون هم من هم بابایی پارسا و کلا همه ی فامیل دو طرفمون مو فرفرین البته با درجه های مختلف .
الهی چقدر هانا دوست داشتنیه خوشتیپ اگر ایران بودی رسما با پارسا میومد برای امر خیررررررر :)

عکس های سیزده بدر پارسا تو دانشگاه شهید بهشتی:
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
پارسا و پسردایش(دشمن خونی همدیگه)
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
پارسا داره میره همایش اون هم از نوع بین المللی فکر کنم دیرش شده:
عزیییییییییییییییییییییزم پارساییییییییییییی!
بابا ببین بچم از یه سالگی پاش به دانشگاه و همایش باز شدههههههههههههه!
نه واقعا این بچه یه چیزی میشه.خوب رومینا ج.ن راجع به اون قضیه ما یه کم جدی تر فکر میکنیم!!!دی))):
2810