بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای الهی من قربون هانای گل بشم. با اون پاهای کوچولوی آردیش. مامانش حسابی بوسش کن. ماشالله به پارسا جون حسابی برای خودش مردی شده. اینم یک عکس از هستی کنار سفره هفت سین
سلام عید بر همگی مبارک ، مخصوصا به کوچولوهای ناز آذر سال 88 این هم از عکس های پارسا جوجو تو روزهای عید ، راستی پارسا علاقه ی زیادی به ماهی داره هرکجا ماهی ببینه میره سمتش و میگه ماااااااااااااهییییییییییی خیلی بامزه میگه : این آقا خومشله که کناره پارساست اسمش آرازه نوه ی عموی من هستش 2 سالشه:
این عکس رو گذاشتم تا ببینید وقتی موهاش صافه چه شکلیه (داشتم موهام رو اتومیکشیدم یکمی هم موهای پارسا رو اتو کشیدم البته زیاد بهم اجازه نداد): پارسا سگ هم خیلی دوست داره بهشون میگه هااااپیییییییی
عزیزم! پارسایی من ........................ببین چه جوری تخم مرغ رنگیارو نگاه میکنه ........... راستی رومینا من عاشششق موی فرم چون موهای خودم خیلی صافه موهای شوهرم هم فره!تو حاملگیم همش دعا میکردم موهای هانا به شوهرم بره که خدارو شکر اینطورم شد!من انقدر ذوق میکنم فر موهای هانا رو میبینم که نگو .پس درسته که پارسا با موهای صاف هم خیلی خوشگله ولی من ورژن مو فرفری پارسا رو بیشتر دوست میدارم. زنده باد موی فرررررررررررررررررررر!
مرسی از نظر قشنگت ، برعکس من موی صاف خیلی دوست داشتم اما میدونستم پارسا هم مو فرفری هستش چون هم من هم بابایی پارسا و کلا همه ی فامیل دو طرفمون مو فرفرین البته با درجه های مختلف .
عزیییییییییییییییییییییزم پارساییییییییییییی! بابا ببین بچم از یه سالگی پاش به دانشگاه و همایش باز شدههههههههههههه! نه واقعا این بچه یه چیزی میشه.خوب رومینا ج.ن راجع به اون قضیه ما یه کم جدی تر فکر میکنیم!!!دی))):