2777
2789
جاااااااااااااااانم کوثر ......عزیزم ................ماشالاااااااااااااااااااااااا. چقدر خوشگلتر و خانوم تر شده دخملیمون . مرسی مامی کوثر از عکسا .بازم از این کارا بکنین .نزارین تورو خدا اینجا سوت و کور بشه ................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توضیحات عکسها اولی چند روز پیش
دومی روز اول عید با لباسی که خودم براش دوختم و عیدی (پادری کفش دوزک)که از مامانم گرفته

سومی خرمشهر و بازار چینیها که تا دستگاه روشن شد و تا آواز چینی خوند امیرعلی ترسید

چهارم اون دختر سارا خانم نوه خاله همسرم که 5 ماه از امیرعلی بزرگتره و دوست داشت با امیرعلی دوست بشه اما آقا محلش نمیزاشت

آخرین عکس هم تو عروسی و امیرعلی دنبال سارا خانم و بی محلی سارا خانم
عاشقتم خدایا
الهی فدای همشون که اینقدر بزرگ شدن واسه همشون اسفند دود کردم قربونشون برمممممممممم من

فانوس جون ماشالله هنرمندی ها لباسش خیلی خوشگل شده خوش به حال امیرعلی جون

مامان کوثر جون شما لطف داری عزیزم راستش از شونصد تا عکسی که بگیرم شاااید 3 یا 4 تاش به درد بخوره

مامان هاناجون عکسای گل دخترت واسه من باز نشد ( گریه )

مامان هستی خوشگله کم پیدایید عکس هم که نذاشتی
بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس واسه همتون
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
بازهم امیرحسین و باز هم تفریح و گشت و گزار تو دل طبیعت اما این بار رفتیم ییلاق عمه ی من طرفای شاهرود یه جای خوش آب و هوا

بین راه

IRFREEUP-آپلود سنتر ایرانیان

این هم واسه دیروزه که با هم رفتیم گلدونه ها و یه عالمه بازی کرد فقط هم عشق همین ماشینه رو داره هر موقع که میریم گیر میده بهش اساسی عشق رانندگیه بچم

IRFREEUP-آپلود سنتر ایرانیان
مامان هانا جون و مامان پارسا جون و مامان کوثر عزیزو سنا جون ماشا الله به این دسته گلهاتون خدا حفظشون کنهواقعا باید براشون اسفند دود کرد سنا جون شما لطف داری عزیزم ماشاالله امیرحسین جونم اینقدر خوش عکسه که من همیشه از دیدن عکساش کیف میکنم هروقت به امیرعلی هم عکسهای امیرحسین جونم رو نشون میدم بچم کلی ذوق زده میشه انگار دوست قدیمیش رو دیده بوس برای همه نینی جونا
عاشقتم خدایا
ماشالله به امیر علی گلم و امیر حسین عزیزم. برا خودشون آقایی شدن ها مامان هابراشون اسفند دود کنین. راستی سنا جون امیر حسین از ببعی نمی ترسه ماشالله. هستی هم جدیدا ازش کم عکس گرفتم آخه یک مدت دوتایی سرما خورده بودیم قبلش هم مهمون داشتیم نشد .
2810