2777
2789
سلام به همه مامانای خوب و دوستای گلم فدات شم فانوس جون لطف داری بهمون ممنون بابت تبریک تولد و از اینکه به یادمونی امیرعلی جونو ببوس ازش عکس بذار واسمون
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
بازم ما اومدیم چیکار کنیم دیگه گفتیم بیایم تاپیکو از اعماق بیرون بیاریم هههههههه

می بینید ماشالله چقدر فعالم

پس بزن دست قشنگه رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنا جون مثل همیشه کارت محشره با این گل پسر عسل آدم دلش میخاد بخورتش خداحفظش کنه ببوسش
راستش ما به دلیل سردی هوا جرات بیرون رفتن نداریم اما جاتون خالی 1 شنبه تولد دعوت بودیم امیرعلی از بس از خودش هنر در کرد که تا پامون رو از اونجا گذاشتیم بیرون خوابش برد ما هم از تعجب کارهای این پسر دهنامون باز که این پسر اینقدر هنر داشت و ما نمیدونستیم دوربین هم نبرده بودم ازش عکس بگیرم هوا بهتر شد چند تا عکس میگیرم میزارم
عاشقتم خدایا
وای سنا جون هزار ماشالله به این گل پسر . دستت درد نکنه که اینهمه عکس های خوشگل از امیر حسین عزیز برامون می گذاری.
راستی هستی جدیدا خیلی شیطونی میکنه تازه دشمن کامپیوتر هم هست تا می بینه که اومدم سراغ کامپیوتر مثل برق و باد خودش رو می رسونه و اونقدر از سر کلم بالا می ره یا کیس رو خاموش می کنه یا گریه می کنه یا میره زیر میز گیر می کنه تا منصرف شم. اگه خواب باشه بتونم کاری بکنم.
مرسی از محبتتون دوست جونام مامان کوثر جون، امیرعلی جون و هستی جون ... چیکار کنیم دیگه ما اینیم

دقیقاً من هم همین وضع تو رو دارم خانومی فکر کنم امروز فردا کامی ما هم بسوزه بس که ریست شده :دی ...

اولش که جلو نمیرفت از دور تماشاشون میکرد ولی بالاخره با همت دایی جونش تونست بره جلو و به ترسش غلبه کنه تازه بعدش اونقدر خودمونی شده بود ( با اون نانچیکوی تو دستش میخواست بزندشون ) همش میترسیدم که نکنه بهش چنگ بندازن
سنا جونم مرسی از تو که با عکسات یه رونقی به اینج میدی هرچند الانم تاپیکو از صفحه دوم پیدا کردم بابا مامان خانوما کوشین پس؟
راستی سنا همیشه تحسینت میکنم که پسری رومیبری به طبیعت واجازه میدی از نزدیک همه چیو ببینه ولمس کنه .اینطوری بچه هاروح سالمتری پیدا میکنن .مرسی از عکسای با حالت.منم دلم خواست !
2810