2777
2789
دوستای گلم رومینا جون ، مامان هانا جون ،مامان هستی جون و مامان کوثرجون ، مرسی از توجه و محبتتون
خیلی بهمون لطف دارین خداروشکر یه فضای مجازی در اختیارمونه که فارغ از هیاهو با همیم و به یاد هم مهم اینه میایم اینجا عکس نی نی های خوشگلتونو میبینیم و کلی دلمون وا میشه حالا از هر جای این دنیا

بوووووووووووووووووووسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس واسه غنچه های ناز اذر و دی این دردونه های الهی
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جون عکست بیسته اساااااااااااسی کاش ما هم یه همچین عکسی داشتیم (گریه )‌ خوش به حالت

مامان هانا جون واقعاً عکسش محشره رومینا جون راست میگه شبیه کارت پستال شده حالا ما منتظر دومیش هستیم ...

اسپند دونه دونه اسپند سی و سه دونه (‌واسش اسپند کردم عزیزم گفتم شاید یه وقتی تو مملکت غریب این جور چیزا پیدا نشه (چشمک)
سنایی الهی من قوربونت بررررررررررررررررررررررررررررم. مرسی از جملات روحیه بخشت. واقعا هم اینجا یکی از دلخوشی های من نینی سایت و دوستای دنیای مجازیم هستن.(هر چند که خیلی از دوستای دیگه ام بهم نزدیکن)
واسه اسپند هم مرسی خاله عزیزم.(از طرف هانا)
راستی بچه ها گرفتن این عکسا هیچ کاری نداره .یعنی من واقعا کارای شما مامانای هنرمندو واسه تولد نینی ها میدیم و واقعا همتونو تحسین میکردم . یعنی میتونید به راحتی بعد از فراهم کردن وسایل عکس از عکاس بخواهید براتون یه عکس اینجوری بگیره.اون عکس اول ، اصلی ترین چیزی که داره اون کلاهش هشتش که من از نزدیک دیدم مثل اون کلاه های نخی نوزادی بود که روش یه سری گل مصنوعی دوخته شده بود گلدون هم که همه جا گیر میاد.
عکس دوم هم همینطور .فقط میمونه یه عکاسی که حاضر باشه با سوژه شما عکس بگیره .یعنی فقط عکاسی که
حاضر باشه از کار روتین همیشگیش بگذره و اون چیزه که شما میخواین رو اجرا کنه.هرچند یه چیز دیگه که من از عکسایی که تو ایران میگرفتم ناراضی بودم این بود که تمام عکسارو یه روتوش عجیب غریب میزدند که ادم واسه
شناختن خودشم به زحمت میافتاد. ولی خوب اینجا عکسی که گرفتن کاملا شبیه خودمون هستش نه قشنگتره نه زشت تر. خود خودمونیم!
عکس های هانا جون خیلی قشنگ بودن مامانش دستت درد نکنه عکساشو برامون گذاشتی دخترمون خنده هاش خیلی با نمکه هزار ماشالله. سنا جون آدم با این عکسای هنریت حال می کنه پرتره ها که عالی هستن همیشه.... پاهات یخ نزنه رو چمن خالههههه!
هزار ماشالله مامان پیشی جون چه عکس های خوشگلی دلم غش رفت . سنا جون خیلی عکس های قشنگی از امیر حسین گل و محجوبم گرفتید براش اسفند دود کن. هستی هم کلی از دیدن این عکس ها کیف کرد و تو بغلم همش می گفت این کیه؟
الهی خاله قربونش بره با حرف زدنش وای که من چقدر دوسش دارم این هستی رو (پیشی بیا منو بخور )‌ بووووووووس
مرسی از محبتت مامانی مهربونش

امیرحسین هم بادیدن عکسای دوستای نازش و بالاخص خودش کلی ذوق میکنه و اینجوری ذوقشو نشون میده میگه : اَدَدَدَدَدَدَدَدََدَدَدَ با حرکت فتحه روی هردو کلمه و تشدید روی د با غلظت تمام )‌
مامان کوثر جون خیلی لطف داری عزیزم چکار کنیم دیگه عشق عکاسی ام به خدا اینو دیگه همه فهمیدن عاشق عکسم اگه بدونی چقدر از امیرحسین عکس انداختم ماشالله این گل پسر هم با مامانش همکاری میکنه تمام وقت
دوستون دارم بوووووووووووووووووووووس
2810