2777
2789
وایییییییییییییییییییییییییی سنا دلم میخواد پسملیتو همونجا رو چمنا گیر بیارم وفشارش بدم اخه الهی قوربون اون پاهای کوچولو برم من .
راستی لباساشم کار دسته نه ؟ خیلی خوشگله ،هم خودش ،هم لباساش و هم عکسایی که مامان هنرمندش ازش گرفته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان هانا جونم مرسی از محبتت شرمنده همیشگی محبتاتم دوست خوبم دوستون دارم بوووووووووووووس
خوشحالم اونجا تنها نیستی از بودن در کنار دوستای خوبت لذت ببری عزیزم ایام به کام
راجع به لباساش ؛ کار دسته اما نه کار دست مامانش ،یکی از آشناها زحمتش رو کشیده و به امیرحسین هدیه داده دستش درد نکنه بیچاره پسر من از این مامانای هنرمند نداره کار بیرون وقتی دیگه واسه ما نمیذاره + نت و ددر با امیرحسین جونی و مهمونی و خونه داری و ... بازم بگم ... درست میگم

بازم مثل همیشه بوس فراموش نشه بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
سنای عزیزم همون کارایی که شمردی خودش کلی هنره .منکه شاغل نیستم یه وقتایی واقعا کم میارم چه برسه به اینکه ادم با یه بچه کوجولو ،بخواد کار بیرون هم بکنه وبه همه کارای یه مامان وظیفه شناس و مهربون هم برسه واقعا خسته نباشید داره.خسته نباشید.
کوووووووووووووووووووووثر !خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا! انقدر ذوق کردم که اومدم دیدم عکسای خوشمل دخملیتو ......خیلی باحاله مخصوصا این سه تای اخری.حسن ختامشم که دیگه اخرشههههههههههه.
2810