2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلخره مامانی موهای منو کوتاه کرد فقط گذاشتم همین یه دونه عکس رو بندازه آخه داشتم با آقا سلمونی کشتی میگرفتم :
آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز

این هم عکسی که داشتیم از سلمونی برمیگشتیم البته من مامانی رو میبرم ها... : خومشل شدم نه؟؟؟
آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
وای رومیناااااااااااااااااااااااااااااااااا
میکشمت!
موهای فرفری پسرمو چیکار کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چطور دلت اومد؟
جیگرتو برم اخه بچه که داری اونجوری نیگا به دوربین میکنی. واااای که اگه من اونجا بودم !

ولی خوب از حق نگذریم بد نشده .حتی قشنگم شده وروجک! با اون ژست رانندگیش! ماشششششششششششالا به شیر پسرمون.
مامان پیشی جون من و امیرعلی تولد هانای خوشکل رو تبریک میگیم ان شاالله زیر سایه پدر ومادر 120 ساله بشه
رومینا جون بلاخره موهای خوشکل پسرمون رو کوتاه کردی مبارکه عزیزم ماشاالله برای خودش مردی شده خدا حفظش کنه
سنا جون امیرحسین جون چه قدر تو لباسهایی که تنش کردی ناز شده حتما براش اسفند دود کن چشم نخوره قند عسل
عاشقتم خدایا