2777
2789
وایی ببین هستی موشه رو چقدر کوجولو بوده من عاشق عکس نوزادای تازه متولد شده ام .خیییییییلی با حالن .عاشق اون بهت و تعجبی که تو نگاشونه عاشق اون نگاه غریب و معصومانه شونم .تورو خدا بازم بیاین عکس بزارین..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور مامان پیشی جون. همیشه خیلی دوست دارم نوزاد های تازه به دنیا اومده رو ببینم خیلی ظریف هستن هستی موقعی که به دنیا اومده بود انگشت های خیلی ظریف و کوچولویی داشت و من خیلی دوست داشتم همش به انگشت هاش نگاه کنم مخصوصا انگشت های پاهاش مثل دونه های عدس بودند که بهم چسبیده بودن
مرسی سارا جون. تولد هستی رو می خواهیم جمعه انشالله بگیریم راستش برای اینکه هستی خیلی بعد از ظهر ها خوش اخلاق نیست می خوام تولدش رو ظهر بگیرم هنوز هم براش کادو نگرفتیم هنوز نمی دونم چی بگیرم اونقدر طلا گرون شده که از طلا گرفتن منصرف شدم حالا نمی دونم چی بگیرم؟ حتما عکس ها رو زود زود می گذارم. راستی تولد رایان جون هم پیشاپیش مبارک باشه . شما هم برامون عکس های تولد رایان عزیز رو بگذارید
اا قبول نیست من دو روز پیش واسه عکس هستی خوشگله کلی کامنت گذاشتم و الان میام میبینم نیستش.یعنی چی اخه؟؟؟؟

واااای خانومی چقدر خوشگل شده این دخملیمون با این لباسا.دقیقا عین پرنسسا شده وروجک.چه کار خوبی کردی که لباساشو دادی دوختن چون فکرمیکنم اگه همه تهرونو زیر پا میذاشتی بازم یه همچین لباس قشنگی نمیتونستی پیدا کنی. امیدوارم که تولدش به خوبی وخوشی برگذار بشه واز همه مهمتر به تو وهستی خیلی خوش بگذره وبعدا بیای و عکساشم به ما نشون بدی.
مرسی مامان پیشی جون. خیلی خیلی ممنونم از بابت کامنتت. تولد هانای گلمون هم مبارک باشه. راستی لباسشو خودم دوختم با بدبختی چون سه چهار روز تموم هستی تموم خونه رو پر کرده بود از نخ و پارچه. دعا کن هستی جمعه سر حال باشه و روز نق نق اش نباشه