2777
2789
عنوان

مسابقه عکس غنچه های اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 26643 بازدید | 183 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هههههههههههه من تازه امروز اومدم رای بدم

تبریک به همه برنده ها . مرسی مامانا از اینکه به دختر من رای دادید

من عاشق عکس شایلین شدم . اگه اشکال نداره میخوام سیوش کنم . عکس همه نی نی ها خیل باحال بود . خدا حفظشون کنه

. و مامان فندق خیلی ممنون از محبتت .

** موضوع مسابقه رو هم فکر کنم که * نی نی و حمام * خوب باشه . نه ؟؟؟ اگه موافقید بسم ا...

شرایط خاصی هم نداره . یه نی نی که تویه حمومه(در حال حمام یا زیر دوشه ، یا تویه وانه ، یا در حال شست و شو و ... )
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
با اجازه سارا جون:(خودت زودتر بیا که منتطریم)

سلام به همه ی مامانای اسفند 89 .....

مسابقه عکس غنچه های اسفند 89...
موضـــوع مسابقـــــه شماره سه : ((نینی و حمام))

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

.............................................
مهلت گذاشتن عکس : از امروزچهارشنبه25 ابان تا یکشنبه6آذر ساعت 12 بامداد
و مهلت رایی دادن از دوشنبه تا سه شنبه شب ساعت 12هست

لطفا بعد از موعد عکس نفرستید و از گذاشتن پست بى مورد در اینجا خودداری کنید .

1.فقط یک عکس بذارید تو عکاسى گرفته نشده باشه لطفا روتوش هم نداشته باشه روی عکس هم کار نشده باشه.

2.موقع راى گیرى فقط اسم فرستنده ها عنوان بشه........مثلا عکس شماره ى 1: مایا

3.کســـــــــــى نمــــى تونـــــــه بــــــــــــه خــودش راى بـــــده

4.همـــه ى اهالـــــى نى نى سایت میـتــــونـــــــن راى بــــــــــــدن

5.فقط در روز اعلام شده براى راى گیرى اقدام کنیــــــــــــــــــــد.........

6. قربان صـــــــــدقه نداریــــــم.

7.لطفا در هنگام راى دادان از هرگونه پارتـــــــــــــــــــــــــــــى بازى(رودرواسى) بــپــــرهیزیــــــــد ...

8.هر کس فقط یک عکس بگذاره.

9.******************همه باید به 3 نفر رایی بدهید ********************در غیر این صورت رای ها

حساب نمیشه. ،3برنده خواهیم داشت ،نفر اول ، نفر دوم ،نفر سوم که موضوع مسابقه را نفر اول تعیین می کنه اگر تا اونروز مشخص نکرد موضوع بعدی به عهده نفر دوم یا سوم میباشد.
10- این مسابقه فقط مختص نینیهای اسفند 89 هستش...

از همکاری شما ممنون
نه فقط تو حموم . چون با حوله خودش بعدا میتونه یه موضوع جدید باشه مثلا " نی نی و حوله " ولی الان فقط تویه حمام که لختن هههههه
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
2810