2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 487127 بازدید | 6289 پست
merci Ghazal jan,valy afghany ssakhte baraye maha.mydony ke bayad be zabane almaany(ya zabane eroupa)emtehan bedym va dyge motarjem nyst,man almanym khob nysst va daram alan bogen ha ro mykhonam,age bogen farsi jelom bashe sorte khondanam zyad tar myshe,ye seit peyda kardam ke bogene farsi myfroshe valy faghat 30tasho tarjome kaarde va age bekham az fahrschule irany bogen bekharaam bayad 169 euro bedam ke kheyly gerone,lotfan age etela khaasy dary be manam bego,,mamnon mysham azat bossssssssssssss
سلام دوستان گلم
اگر حرفه یا هنری برای کسب درامد به من معرفی کنید ممنون می شم ، من مدت کوتاهی هست که امدم المان ، یکی از دوستام کاشت ناخن و تا تو رو پیشنهاد داد ، اگر ممکنه منو راهنمایی کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوستان گلم یه سوال داشتم؟؟؟ عاشق سگ هستم خیلی دوست دارم بچه که بودم دوتا گربه داشتم انقدر دوستشون داشتم حالا تصمیم گرفتم سگ بگیرم آخه خیلی تنهام فقط یه سوالی برام مونده اینکه آیا نگهداری سگ در دوران بارداری خطرناکه ؟؟؟البته من همیشه اگه جایی حیوانی ببینم دست میزنم بهش و نازش میکنم تا حالا حساسیتی نداشتم میخواستم خیالم راحت باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام ساحل جان
نگهداری از سگ در صورتی که الزی نداشته باشی مشکلی نداره البته بستگی به نوع سگی که می خواهی انتخاب کنی داره که گونه ای از انها برا افرادی که حساسیت دارند هم میشه انتخاب کنی
ولی سگ که می خواهی بگیری باید حتما براش وقت داشته باشی که باهاش صرف کنی چون برعکس گربه ها که دوست دارند بیشتر وقت تنها باشند سگها خیلی دوست ندارند تنها باشند سه یا چهار ساعتی را میشه تنهاشون گذاشت
و باید حتما مید انی که بستگی به نوع سگی که داری ان را ببری بگردانی بیرون که البته تا چه نوعی باشه و چه مقدار دویدن و بیاده روی نیاز داشته باشه
در مورد بارداری هم مشکلی بیش نمی اید اگر سگ را بیش بزشک حیوانات ببری و واکسن ووو مرتب چک بشه
موردی بیش نمی اید به جز مورد الرزی که اول صحبتش را کردم چون بعضی ها به موهای سگ که می ریزه توی خانه ووو حساسیت دارند
بازم سوالی بودم بتوانم می توانم راهنماییت کنم
ولی تو چه نوع سگی را دوست داری بگیری ؟

راستش من دوست دارم سگی که میگیرم کوچیک باشه چون فضای خونه ام زیاد بزرگ نیست و اینکه من وقت دارم که ببرمش بیرون و بهش رسیدگی کنم چون اینجا کار نمی کنم .
یکی از همکارهای شوهرم خودش سگ داره و میگفت نرو بخر برو tierheim و از اونجا بگیر میگفت سگ هایی که اونجا نگهداری میشن تا الان واکسن هاشون زده شده و مریضی ندارند .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
راستش حتما نمیخوام سگم نژاد خاصی داشته باشه فقط نمیخوام که اندازه اش بزرگ باشه چون میگم برای خونه ام مناسب نیست .
من یه روز سه ساعتی با سگ بودم اما مشکلی احساس نکردم راستش من هر بار حیوانی ببینم سریع نوازشش میکنم و حساسیتی نبوده.

ببین من اگه بخوام یه سگ عروسکی بخرم حدودا چه قیمت هایی هست؟
و اینکه راستش شوهرم را به سختی راضی کردم چون میگه میترسم ههههه .ولی میشه راهنماییم کنی کجا میتونم سگ بخرم چون من اصلا آشنایی ندارم.
توی اینترنت می توانی بزنی هونده زوشتر
یا هونده شاب

http://www.hund-unterwegs.de/hunde-shop?XTCsid=34ce73f68048750c80311f3556c644f8
http://shop.quoka.de/lp.php?catid=48_5030&q=hunde%20welpen&WT.srch=1&banner=0ولی این سایت دومی بیشتر می توانی بیدا کنی
توی سایت ابی هم هست ولی نمی توانم توصیه کنم چقدر مطمئن هست یا نه چون من که اگر باشم ازانجا یک چیزی مثل سگ را نمی رم بخرم
و خیلی سایتهای دیگه هست ..
ولی برا تو که می خوایی بچه دار بشی اول ببین چی می خواهی و چه سگهایی برا خانواده و بچه بهتر هستند
در ضمن اگر هم مچانی می خوایی سگ کوچک هم می خوایی می توانی بازم یک سر به تیر هیم بزنی اول یا توی سایتشون بری ببینی شاید چیزی بیدا کردی که خیالت راحت تر باشه
خیلی ممنون از راهنماییت غزال جون من خیلی به حیوانات علاقه دارم.
امروز قراره با همسرم بریم ببینم چه جوری هست .
خواهش می کنم ساحل جان
موفق باشی حتما یکی را بیدا می کنی
ولی وقتی یک سگ بیاد خانه ادم خیلی زود مورد توجه قرار می گیره و دیگه نمیشه ازش جدا شد هاهاهاها
بعضی وقتها هم ادم اینقدر که برا سگش خرج می کنه برا خودش نمی کنه
مثلایک واکسن برا سگ یک بار 60 یورو هست می گم همیشه اگر برا خودم بودم ده بار نگاش میک ردم بدم یا ندم هعهاهاها
ولی حیوانها برا بچه ها خیلی خوب هستند بخصوص تو هم که علاقه داری