2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف تا خودت ....

| مشاهده متن کامل بحث + 210616 بازدید | 73 پست

من ی متن خوندم راجب ر*ا*ب*ط*ه

اینکه اون لحظه مردا ب هیچییی بجز برطرف کردن حسشون فکر نمیکنن. توام خجالتو کنار بزار مشکل میشه برات

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانم ها همشون یکم جای حساسشون تیره هست حتی منی که پوستم سفیده بورم اصلا خودتو بااون فیلم و عکس ها مقایسه نکن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
بیشتر ببینید
عزیزم مردا اصلا تشخیص نمیدن خوشگله زشته یا سفید یا سیاهه ! با اعتماد به نفس باش مگه بچه ای ذهنتو درگ ...

پوستم خیلی سبزه نیس در حد گندمی بودن ولی ....😔

خدایا بابت این فندق کوچولو ک ناخواسته بهمون هدیه دادی هزاران بار شکرت،خداجونم دامن همه ی منتظرارو سبز کن بهشون ی نی نی سالم و صالح هدیه بده.ب منم ی پسمل سالم و  تپل مپل بامزه  آمین 💙 حسامم بااینکه هنوز نرفتم سونو قشنگ حست میکنم ک پسملی❤👶 عزیز دلم منو باباییت بی صبرانه منتظر بغل گرفتنت هستیم    اللهم صل علی محمد وال محمد
بیشتر ببینید
بجا ژیلت چی استفاده کنم؟

پودر موبر بزن

من فقط دست و پامو ریلت میزنم

اونجاهارو اصلاااا ژیلت نمیزنم

تو هم یا پودر مو بر یا موم

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

وا 

ببخشید ولی مردی که اینجور چیزا اینقدر براش مهم به درد نمیخوره 

من شکمم بعد از عمل سزارین شل شد با تموم گه بازیاش اینقدر معرفت داره  که میگه اینجور قشنگ تره 

یادگار کوچولومون 

اه انگار مردا خودشون چه تحفه ای هستند 

اعتمااااد به نفس داشته باش دختر...مردا وقتی ببینن خودت ضعف داری بدتر بدشون میاد ..واسه رفع تیرگی هم تیغ نزن من کلا تیغ استفاده نمیکنم هرکیم میگه سیاه شده و فلان میگم واجبی استفاده کنه..بوی بدی میده ولی به خواصش می ارزه...وقتی آب لیمو رو میگیری ته موندشو ماساژ بده رو اون منطقه ای ک میخوای...اصلا اصلا از تیغ استفاده نکن .

ببخشید که اینومیگم ولی مگه اونجای خودمرداسفیده ؟ چراماخانماهمه چی واسه خودمون بزرگ میکنیم اخه؟😐😐 

عزیزم حتی منم که سفیدم اون قسمت بازسیاهه اخه چه انتظاری داری خب....😕 بجزلیزرم راهی نیست

ولی خداییش کلی خندیدم فکرکن باشوهرت رابطه داشتی باشی ولی نذاری ببینه بدنتو😂😂

❤💖💛💚

ببین واسه ۹۰ درصد خانم های ایرانی سیاهه نمیدونم چرا ولی هست. 

هیچ راهی جز لیزر کردن نیس. هرکی هرچی میگه الکیه یا خیییلیییی صبر و حوصله میخواد.

بیشتر دلیل سیاهی اونجا بخاطر ژیلت و لباس زیر تنگ و مرطوب شدنش هست. یه مدت ژیلت نزن خیلی تاثیر داره.

بعدشم عزیزم حالا مال شوهرت خیلی سفید و اکیه??? اعتماد ب نفس داشته باش حتی اگه بدترین بدن رو هم داشته باشی همیشه جلوش از خودت تعریف کن تا بهش تلقین بشه. 

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

خودت خراب کردی دیگه نباید حساسش میکردی باید خیلی معمولی رفتار میکردی 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
بیشتر ببینید
بخدا دست خودم نیس همش کارم شده گریه 

منم اوایل مثل تو بودم میگفتن نکنه بدش بیاد نکنه ازم زده بشه کلی فکرو خیالای الکی تاگفتم بلاخره که چی چه الان چه یسال دیگه میبینه کمکم روخودم کار کردم اعتماد بنففسم زیاد شد الان جوریه که همش ازخودم تعریف میکنم جلو شوهرم اگه ازخودت ضعف نشون بدی شوهرتم حساس میکنی و این برات دردسر میشه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
منم عین توام سیاه نیست ولی روم نمیشه ولی اون منو مجبور نمیکنه الان ۴ ماهه عقدم بهش گفتم تا زمان عروس ...

اخه دیگه 3ساله

خدایا بابت این فندق کوچولو ک ناخواسته بهمون هدیه دادی هزاران بار شکرت،خداجونم دامن همه ی منتظرارو سبز کن بهشون ی نی نی سالم و صالح هدیه بده.ب منم ی پسمل سالم و  تپل مپل بامزه  آمین 💙 حسامم بااینکه هنوز نرفتم سونو قشنگ حست میکنم ک پسملی❤👶 عزیز دلم منو باباییت بی صبرانه منتظر بغل گرفتنت هستیم    اللهم صل علی محمد وال محمد
بیشتر ببینید

عزیزم اولا که تا خودت خودت رو قبول نداشته باشی دیگران هم همین حس بهت دارن از اول نباید اینجوری میکردی سه ساله داری این ترس با خودت میکشونی.شاید همسرت اصلا به اون چیزی که تو فکرمیکنی فکر نکنه. تازه تو رابطه مردها تو فضا هستن اصلا به این چیزا فکر نمیکنن.اتفاقا باید از خودت تعریف کنی و بگی که سبزه ها خیلی جذابن و گرم هستن 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.