2777
2789
من میخورم واسه احتباس گاز تو معده خوبه

عزیزم من خیلی نفخ دارم حتی ی وضو هم نگه نمی دارم بخورم خوبه؟هر روز ی دونه؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خیلی نفخ دارم حتی ی وضو هم نگه نمی دارم بخورم خوبه؟هر روز ی دونه؟

فکر نکنم واسه نفخ روده جواب بده ولی امتحان کن شاید خوب باشه هر وقت احساس کردی نفخ داری دو تا دونه بخور جویدنیه!زیادم نخور بالاخره قرصه دیگه ضرر داره

بعد از هر وعده غذایی بخور فکر کنم روزی یکی کمه. منم بعد از هر وعده غذایی میخورم خوبه

عزیزم شما هم مشکل من را داری؟

عزیزم شما هم مشکل من را داری؟

بله متاسفانه- خیلی تو نت گشتم . یکی این بود نوشته بود خوبه یکی قطره کارمینت. من فعلا اینو خریدم یک ماهی هست استفاده میکنم بهترم

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
بله متاسفانه- خیلی تو نت گشتم . یکی این بود نوشته بود خوبه یکی قطره کارمینت. من فعلا اینو خریدم یک م ...

خیلی تاثیر گذاشته یا کم؟۳تاروزی میخورید؟

خیلی تاثیر گذاشته یا کم؟۳تاروزی میخورید؟

کم ولی بازم راضیم چون هنوز یکماه یا کمتره میخورم. آره روزی 3 تا . اگه بینش غذای سنگین هم بخورم بازم مصرف میکنم

کم ولی بازم راضیم چون هنوز یکماه یا کمتره میخورم. آره روزی 3 تا . اگه بینش غذای سنگین هم بخورم بازم ...

عزیزم شما گاز معده آروغ دارید یا روده من گاز معده دارم آروغ خوبه آیا البته من دارم دو سال قرص معده مصرف میکنم رفلاکس معده و ورم معده دارم 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
بیشتر ببینید
عزیزم شما گاز معده آروغ دارید یا روده من گاز معده دارم آروغ خوبه آیا البته من دارم دو سال قرص معده م ...

اروغ اصلا ولی گاز معده زیاد دارم. تازگی رفتم دارو گیاهی گفت ی لیوان عرق نعناع رو بجوشون بعد داخلش ی قاشق بارهنگ بریز بزار بمونه یکم. بعد با ی قاشق عسل بخور. گفت اینکارو حداقل روزی ی بار انجام بده

ععزیزم یه قاشق غذا خوری یا کمتر؟

عزیزم این برای چندسال پیش بود که رفتم اون موقع زیاد انجام میدادم ولی خیلی وقته انجام ندادم یادم نمیاد. ولی فکر کنم یک قاشق غذاخوری بود