2777
2789
کارمند یه اداره س بیرون ببینیش خیلی مظلومه جلوی خونوادش هم همینطور پدر و مادرش که همیشه طلبکارند از دوتامون .کافیه یه مشکلت رو هم بفهمن حل که نمی کنند کلی هم منو سرزنش می کنند که لابد زن نیستی و تو کم گذاشتی و ...به همه فامیل هم گزارش می دن که اینا دعوا کردن کلا" از جار و جنجال خوششون می یاد و قضیه رو یکطرفه می بینن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین جون دیروز گفتم من اینترنت نمی خوام برو قطعش کن .ماه پیش برام اشتراک جدید با سرعت بالا گرفت و هر روزم می گه من اگه به فکرت نبودم برات اشتراک نمی گرفتم که حوصلت سر بره
تیرامیسو جان...به نظر من این کار همسرت حالت عادت براش پیدا کرده...مثل خودمون که بعضی وقتا به نی نی سایت معتاد میشیم و هی دایم سایت رو چک می کنیم. بعضی وقتا برامون جذابیتی نداره اما این کارو میکنیم. یه کم به کارای خودت فکر کن..شاید تو چیزای کوچیک بهش زیاد گیر میدی...معمولا زنایی که دردهای بزرگ رو تحمل میکنن تو چیزای کوچیک زیاد گیر میدن...من خودم اینجوری هستم. یه مدته دارم رو خودم کار میکنم و دارم زیرکاری خواسته هام رو میگم. ممکنه همسرت از تو ناراضی باشه هرچند که تو در ذهن خودت داری براش فداکاری میکنی. و همسرت این خلا روحی رو با دیدن این فیلم ها پر میکنه...به نظر من امروز که اومد بهش بگو ببخشید دیروز ناراحتت کردم شاید تو الان تو شرایطی هستی که به دیدن این فیلم ها عادت کردی...بهش بگو خیلی از خودم ناراختم که نمیتونم درکت کنم. ولی خوب عشقم به تو باعث میشه که بعضی وقتا به هم بریزم. ببین چقدر خودش از رو میره...البته من بازم میگم این کارا زمانی جواب میده که شما بهش تو هیچ مسئله ای گیر ندی. و زیر کاری حرفتو به کرسی بنشونی...
سلام عزیز، خیلی ناراحت شدم مطالبو خوندم گلم حتما باید ببریش پیش یه مشاور، خیلی سخته ، دو روز دیگه بچه بزرگ تر

میشه خیلی ذهنشو خراب میکنه، با پدر شوهرت راحت نیستی باهاش حرف بزنی ، شاید حرف اونا رو بگیره، از اول شل رفتار

کردی، حالا نمیتونی برخورد کنی عزیزم، هر چی بگی نشنیده میگیره، میدونه نیم ساعت بعد ساکت میشی ، اون حظه که

میشینه از این فیلما میبینه دست بچتو بردار برو بیرون، نباش خونه ، طفل معصوم گناه داره
شمعدانی جون به نظر منم عادت شده براش به عنوان یه سرگرمی ولی هر کی هم جای من باشه نمی تونه تحمل کنه اتفاقا" من همیشه سعی می کنم گذشت داشته باشم و زیاد سخت نگیرم می خوام ببینم واقعا" چه جوری زندگیت موفق هستی و به جای اعتراض کردن خواسته هات رو می گی ؟
2810