2777
2789
منم مشکل تو رودارم منم گرمم شوهرمم اولا خوب بود ولی الان میگه فقط با فیلم تحریک میشم و وقتی رابطه می ...

من شوهرم وابسته فيلم نيس 

اونارو دوستاش ميفرستادن 

ولي در كل سرد شده 

منم ديگه سرد شدم 

نميدونم بخاطر بارداري هس يا بخاطر دير به دير رابطه داشتن 

منم نگرانم خيلي 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تازه عضو شدم الان داشتم نظراتونو میخوندم منم همین مشکلو با شوهرم دارم داره دیوونم میکنه از بس بهش فک کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم من میبینم از گوشیش پاک میکنم ولی امشب دوباره دیدم حالم گرفته شد

همسر منم نگاه میکرد اولین بار دیدم خیلی ناراحت شدم بهش گفتم که ناراحت شدم اونم قسم خورد که من ندیدم فلان دوستم دیده منم زیاد به روش نزدم دومین دفعه دیدم باز تو گوشیش خیلی عصبانی شدم و باهاش کلی دعوا کردم و به خودش فوش داد که نگا نکرده باهام قهر کرد به قول معروف دست پیش گرفت الان یه مدته بیخیالم با مشاورم حرف زدم گفت عادیه که گاهی اوقات اقایون سرک بکشن و تو دوره ی اول ازدواج عادیه بعد که بچه بیاد از چلگی شلوغیش بگذره به عقل میاد لازم نیس ادم ناراحت بشه خونسرد باشید میدونم خیلی سخته ولی عادیه اونایی هم که میگن شوهرای ما اونطوری نیست نمیگم تا ناراحتتون کنم ولی شوهر حرفه ای دارید غیره ممکنه تو این زمونه مردی سر از فیلم سوپر در نیاره ولی سخت نگیرید حتی تگ دیدید خیلی ریلکس باشید روشم باز نکنید وگرنه فک میکنه چه خبره

بیخودی خودتونو نگران نکنید شما  اگ از خودتون مطمعنید میدونید که تو رابطه کم نمیذارید و شوهرتون انقد نگاه میکنه میکنه اخر خسته میشه یا خودش بدبخت میشه اهمیت ندید فیلمه دیگه نرفته که تو فیلم با طرف س ک س کنه شما ممکنه قورمه سبزی بخورید بعد تو فیلم گوشت ابدار ببینید دهنتون اب میوفته اخر میاید قورمه سبزی خودتونو میخورید خخخخ خودشم اقابون توقع الکسیس دارن از خانما مگه خودشون عمو جانی هستن 

منم باردارم ماه هفتم هستم.چن روزیه دکتر استراحت مطلق داده بم خونه مادرم هستم امروز صب فهمیدم شوهرم شب خونه خودمون تنهابوده فیلمای بد نگاه کرده صدای شکستن قلبمو شنیدم خیلی سعی کردم بهونشو باور کنم ک ندیده لینکش براش اومده ولی نمیتونم.حالم خیلی خرابه.دلم خیلی گرفته.تازه تنهااین نیس عادتشه بیرونم که میریم فقط ب زنا نگاه میکنه.دردمو نمیتونم ب کسی بگم از ته وجودم تموم شدم کم اوردم.هیچ وخ دوس نداشتم مرد چشم چرون قسمتم بشع که شد.دلم یه مرگ اروم میخواد

نمیدونم والا. شوهر منم تو فضای مجازی 

عکس زنای لخت میبینه چیکار کنم من؟؟؟؟

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
خداییش نمیخام تعریف الکی کنم ولی شوهر من اصلا اهلش نیست هیچوقت برای همین میگم اگر کسی مساله ای داره ...

از کجا میدونی یواشکی نمیبینه؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

سلام عزیزم.. منم تازگی با این مشکل مواجه شدم ولی اصلا به روی همسرم نیاوردم.. حس خیلی بدی دارم ک نمیتونم توصیف کنم انگار خالی از همه احساسات شدم و دلم پر شده از غم.. میخام تو نامه مشکلمو ب همسرم بگم.. من واقعا نمیتونم رو درو حرفمو بزنم... مشکل شما حل شده؟ چجوری منو راهنمایی کنین؟ 

سلام.منم همین مشکلو دارم.قبلاتاوقت گیر میورد تو گوشیش فیلمای سوپر میدید شوهرم.بازبون خوش.علمی غیر علمی هر جور فک کنین توجیهش کردم گفت نمیبینم ولی به دروغ

از مجردیش میدید شدید من از بعد عقد فهمیدم

تازه منم تشویق که توام ببین

من کم نمیذارم براش حتی زیادم میذارم ولی معتاد شده 

جدیدا با مردای دیگه گروه تشکیل داده باهم میبینن 

دائم از دوستاش براش عکس و فیلم مستهجن میاد

یبار میگه من نمیخوام برام میفرستن

یبار میگه گوشیم حریم خوصیه به توچه‌.منم میگم جالبه گوشیه خصوصیه شوهره من جای زنای لخت دیگست

یبارمیگه دارم پدر میشم دیگه نمیکنم

یبار میگه همین که هست به تو ربط نداره

درست نمیشه

حالا دیگه چون فهمیده همه دوستاش نگاه میکنن حق میده

میگه مردا همینن هرکاری میخوای بکن. سینه ام‌براش سپر میکنه

عمرتونو جونیتو برای کارای مردای این کشور حروم نکنید شاید توشون خوب باشه ولی خیلی کم.تصمیم گرفتم رهاش کنم.و تصمیمای بزرگی برل زندگیم بگیرم.

سلام نمیدونم این تایپیک مال چقد پیشه.ولی من سااااااااالها این مشکل رو داشتم.البته نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید ولی شنیدن حرفام خالی از لطف نیست.شنیدین مردا شکارچین و ازین حرفا؟مردا عاشق تور کردنن شکار کردنن.سالها به همسرم میگفتم نکن.زندگی خراب میشه ال و بل و این حرفا که همتون حفظین.کم که نمیشد هیچی بدترم براش عزیز میشد به نظرم بعد ازدواج از دوران مجردیش هم بیشتر نگاه میکرد.تا اینکه سالها بعد یه روز رفتم سمتش گفت نه و این حرفا.منم رفتم ۲۰ دیقه تو اتاق وقتی اومدم بیرون بهش گفتم؛من خودارضایی کردم مقصرشم تویی به خاطر گناهی که باعث شدی من مرتکب بشم به دو چشم بچم قسم تا یه ماه حق نداری دستت رو به من بزنی.همسرم توی اون یه ماه خیلی وقتا دلش میخواست.چون میدونست گیرش نمیاد بیشتر حریص میشد یه دستی بهم میزد بعد با عصبانیت ول میکرد چون قسم جون بچش رو خورده بودم.بعد یک ماه بد خودشو خالی کرد.و فهمید دیگه این تو بمیری ازون تو بمیریا نیست مادامی که خوب باشی خوبم بد باشی بدتر از خودتم.تو زندگی تو اخلاق از خانومی هیچی کم نزارین اما تو رابطه جنسی کیمیا باشین.اینکه فیلم میبینه با نمیبینه به ماربطی نداره.به درک.انگار کن یه عکس رو کاغذ میبینه.هر چی ببشتر بهش گیر بدی بیشتر مخفی کاری میکنه و بیشترم حریص میشه.

در ضمن نشون دادن حسادت هم مردا رو سرد میکنه‌خیلی راحت با اعتماد به نفس بالا‌ از کنارش رد شین‌.شما دقیقا ایرادت اینه که چیزی کم نزاشتی‌.گلم چیزی کم بزار‌.چن سال داری حرف می نی؟سه سال؟۴ سال؟۵ سال؟۶ سال؟من ۷ سال حرف زدم و فایده نداشت‌.این بار که اومد سراغت بگو خودارضایی کردم چه حالی داد.از هر سه بار یه بار وقتی خوب تحریکش کردی سریع بدو بکو عشقممممممم بقیه اش باشه فردا...؟بلد باش ناز کنی؟کیمیا باش‌.شاد باش و بی خیال.فکر کن دوس پسرته‌.این قضییه مامان و این حرفا.صددرصد حق با شماست اما زیادکشش نده‌.ببین خودت پدروماددرت هر چی باشن بازم دوستشون داری‌‌.خب اونم مثه خودته دیگه‌.به خونوادش احترام بزار و فاصله بگیر.دنبال سرگرمی حدید باش.ببین اینکه تنهاش نزار و این حرفا رو همشو بریز دور سرد میشه ازت که بدتر میشه.هزار سوراخ هست واسه زیرآبی رفتن‌.فقط تو کوچیک میشه‌دم دستی میشه حقیر میشی.کیمیا باش.اصلا بی تفاوت به اینکه چی میکنه بزن بیرون.برو با دوستات عشق و حال.بزار رو وضعیتت یه روز توووپ با دوستای باحال‌.فیلم نگاه کرده ازضا شده دوششم گرفته‌.خب به درک اصل اصل تمام دنیا تویی.

2810