2777
2789
عنوان

مشکل از منه یا کارای اون؟

4510 بازدید | 44 پست
شوهر من در ساعت غیر اداری برای خودش همیشه خیلی برنامه تفریحی ورزشی داره و من تو خونه با بچه 1سالم تو یه شهر غریب تنهام . از کاراش خیلی عصبی میشم وهر چه اون ارامشش بیشترمیشه من بد خلقتر وخسته تر هستم کارای خونه کلافم کرده تقریبا به هیچ کاریم درست حسابی نمیرسم .اون به من میگه تو بد اخلاق بی حوصله و....واین بیشتر منو عصبی میکنه در صورتی که برنامه های زیاده اونه که منو خسته کرده وبه اینجا رسونده باش زیاد صحبت کردم بی فایدس تو کارای خونه بدون غر زدن و...اصلا کمک نمیکنه واگه ازش نخوام راحتترین فرد رو زمینه اصلا تشخیص نمیده .کمکم کنید ونظر بدید لطفا .
در ضمن هردو تحصیلات بالایی داریم و من فعلا تو خونم .این همه برنامه میزاره اگه تو خونه بود اینقدر من خسته ی خونه داری و بچه داری نمیشدم.هر چند وقتی تو خونه هست بازم سرگرم تمرین موسیقی و...از هم خیلی فاصله گرفتیم .و میدونم بیرون و اداره بیشتر بش خوش میگذره وقتی تصمیم میگیرم باش خوب باشم باز کاراش منو عصبی وخسته میکنه و من باز ازش فاصله میگیرم!
از یه دره دیگه وارد شو..بهش ابراز علاقه کن مثلا" وقتایی که سر کاره بهش اس ام اس خسته نباشید بده براش گل بفرست شرکتش اس ام اس عاشقانه براش بزن کادو بخر براش اینجوری جذبت میشه..شاید بهش محبت نمی کنی که اوقات فراغتشو بیرون می گذرونه!!هوم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ازاده جون.وپری.رفتم بچم وبردم حمام بش غذا دادم وامدم شوشو هم رفته بود با دوستاش شنا .ازاده جون نمیدونم چرا دستم به این راه نمیره دوس دارم همش باش دعوا کنم همش ازش کینه دارم
البته هر وقت هم اومدم این راهها رو برم خیلی کوتاه بوده و روز از نو.ازلحاظ ظاهر از اون سرترم ولی بم توجه نمیکنه اینم قبول دارم که کم بش محبت میکنم . نمیدونم یا بلد نیستم یا با این بشر نمیتونم
من و شوهرمم با به دنیا اومدن پسرم خیلی از هم فاصله گرفتیم در واقع تمام عشق علاقه و محبتمونو به بچمون می دیم و دیگه چیزی برا خودمون نمی مونه.مخصوصا شوهرم که عاشق پسرمه و دیگه همه چیرو فراموش کرده حتی منو.ای خدااااااااا
گلم مثلا اگه شوهرت زنباره معتاد و.. بود عیبی نداشت تورو خدا زندگیتونو واسه این مسایل تلخ نکنید حالات روحیت تو سال اول بچه داری طبیعیه سعی کن 1تشویقش کنی در مورد کاراش مثلا اگه ورزش می کنه موسیقی کار می کنه و... نذار این حس بهش منتقل بشه که تو از شاد بودنش ناراحتی تولد یه بچه هم دوری میاره هم نزدیکی بستگی به خودت داره که رو کدوم قسمت بیشتر کار کنی 2یه ذره که بچت بزرگتر شد روزی یک دو یا سه ساعت بسته به نوع زندگیت بذارش مهد وبا همسرت یا تنهایی تفریح جور کن ورزش کن و مطمین باش بچه که بزرگتر میشه اوضاع بهتر میشه پس سعی کن سخت نگیری 3طرز فکرتو عوض کن مردا مثل ما زنا نیستن از اینکه باید تو وقت بیشتریو برای نی نی بذاری و اون نه ناراحت نشو بودن با بچه رو به فال نیک بگیر به این فکر کن که این دوره به زودی تموم میشه پس سعی کن از بچه داری لذت ببری4تا بچه 2 سالش بشه حتا گاهی بیشتر نمی تونی خونه رو مثل دسته گل نگه داری فقط سعی کن تا اونجا که می تونی وتوانشو داری ظاهر خونه تمیز باشه بیشتر به خودتو بچت برس مردا زنای شادو خیلی بیشتر از زنای بد اخلاق اما کدبانو دوست دارن برای شوشوتم توضیح بده که واقعا از عهدت خارجه این همه کارو با هم بکنی تا درکت کنه.موفق باشی گلم
گلم مثلا اگه شوهرت زنباره معتاد و.. بود عیبی نداشت تورو خدا زندگیتونو واسه این مسایل تلخ نکنید حالات روحیت تو سال اول بچه داری طبیعیه سعی کن 1تشویقش کنی در مورد کاراش مثلا اگه ورزش می کنه موسیقی کار می کنه و... نذار این حس بهش منتقل بشه که تو از شاد بودنش ناراحتی تولد یه بچه هم دوری میاره هم نزدیکی بستگی به خودت داره که رو کدوم قسمت بیشتر کار کنی 2یه ذره که بچت بزرگتر شد روزی یک دو یا سه ساعت بسته به نوع زندگیت بذارش مهد وبا همسرت یا تنهایی تفریح جور کن ورزش کن و مطمین باش بچه که بزرگتر میشه اوضاع بهتر میشه پس سعی کن سخت نگیری 3طرز فکرتو عوض کن مردا مثل ما زنا نیستن از اینکه باید تو وقت بیشتریو برای نی نی بذاری و اون نه ناراحت نشو بودن با بچه رو به فال نیک بگیر به این فکر کن که این دوره به زودی تموم میشه پس سعی کن از بچه داری لذت ببری4تا بچه 2 سالش بشه حتا گاهی بیشتر نمی تونی خونه رو مثل دسته گل نگه داری فقط سعی کن تا اونجا که می تونی وتوانشو داری ظاهر خونه تمیز باشه بیشتر به خودتو بچت برس مردا زنای شادو خیلی بیشتر از زنای بد اخلاق اما کدبانو دوست دارن برای شوشوتم توضیح بده که واقعا از عهدت خارجه این همه کارو با هم بکنی تا درکت کنه.موفق باشی گلم