2777
2789
عنوان

مشکل از منه یا کارای اون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4510 بازدید | 44 پست
همسر من آدم خوبیه ،4 ماهه که ازدواج کردم.یه ایرادی داره اینه که دوست داره وقتی از دستم عصبی میشه منو تنبیه میکنه ،بداخلاقی نمیکنه ولی این کار رو میکنه ،البته اونم به شکل محدود.انگاری از این کار خوشش میاد.نمیدونم بیماری داره یا اصلاً مشکلش چیه.آدم تحصیل کرده ای هست ولی نمیدونم این رفتارش از کجا ریشه میگیره؟
اگه بگی نمی تونم که قافیه رو باختی. اتفاقاٌ اون هایی که اشتباهات پدر و مادرهاشون رو دیدن که خیلی بهتر می دونن باید چکار کنند. عزیزم همینکه میگی دقت کردی و ایراد کار خودت رو متوجه شدی خیلی خیلی عالیه.
برای خودت وقت بذار و همسر خوبی باش . نمی تونم نداره باید بتونی. تو مادری باید خیلی خیلی از این ها باحوصله تر و صبور تر باشی. چرا نمی تونی تشویقش کنی می تونی براش دست بزنی و سعی کنی از پیشرفت هاش لذت ببری. هرچه شوهرت هنرمند تر باشه باعث افتخارتو و پسرت میشه. شما هم یاد بگیر. چرا که نه ؟! ازش بخواه که یادت بده. محبت کردن برای خانم ها هیچ کاری نداره. فقط باید از احساست و از درونت کم بگیری و خشونت و تندی های زندگی خانوادگی رو فراموش کنی و از ته دل تصمیم بگیری که به عنوان زن خونه یک زندگی پر از عشق رو برای همسر و فرزندت ایجاد کنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان هومان جون من فکر میکنم یه خورده عصبیم .به نظرت به دکتر اعصاب مراجعه نکنم؟؟اخه اینطوری نمیتونم که .چون از درون اتیشیم.چطوری زمانی که حرص میخورم ظاهری اروم داشته باشم وتشویقش کنم.
سولماز جون احساس میکنم میدونم چی میگید.چون همسر من هم تو یه مواقع خاص یه کار غیر طبیعی انجام میده که احساس میکنم تو مواقع عادی نمیتونه همچین کاری بکنه (بدلیل غیره طبیعی بودنش)و از اون موقعیتای خاص سو استفاده میکنه.من هم احساس میکنم ریشه در جای دیگه داشته باشه. البته شاید در مورد شما اشتباه فکر میکنم!ولی اینو درست حدس میزنم که اگه مجاز بود در حالت عادی هم انجامش میداد.
مامان هومان جان منو هم لطفا به کلوپتون دعوت کنید.اره فردا وقت گرفتم میرم دکتر.در ضمن چطور میشه کلوپ خصوصی ایجاد کرد.؟راستی ما تو یه شهر غریبیم چطوری با هم برنامه داشته باشیم در حد معمول میریم پارک و... ولی کلا یا اون باید تنها بره یا من.
خیلی کار خوبی کردی که از دکتر وقت گرفتی . مسافرت های کوتاه، برنامه های داخل منزل برنامه ریزی شده مثل مون تمرین موسیقی . حتماً برنامه ورزش رو برای خودت داشته باش . خیلی به تقویت روحیه ات کمک میکنه عزیزم. ممکنه کلاس ها یوگا برات خوب باشه. برای یک لحظه نذار فکرهای آزار دهنده بیان سراغت.