2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باران جان فقط باید با سیاست وروی خوش شوهرتو سمت خودت بکشی چون اینطور که میگی از اون دسته مردا نیست که ناز بکشه.. پس تنها چاره اینه اگه هم ناراحت شدی جوری رفتار کنی که فضا متشنج نشه برای خودت و شوهرت ... با خواهرشوهرت هم محکم و مودبانه حرف بزن جوریکه بدونه شمایی که برای زندگی و بچت تصمیم میگیری .. از خودت یه زن ضعیف و گریه ای و قهر کن نشون نده خیلی تاثیر داره ... سخته ولی اتفاقا لبخند بزن
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
باران جان من شما رو از روی تایپیک هات میشناسم اگه ما خانمهایی که الان تو تایپیکت هستیم مثل شما رفتار میکردیم میبایست تاحالا صد دفعه طلاق میگرفتیم یه کم سیاست و صبر بدنیستا
باران جان تو کار خودت رو بکن اگه شوهرت این حرف و زد بگو عههه باشه پس زنگ میزنم مطب فلان دکتر میپرسم اگه اینجوری باشه میگم بری شیر خشک بخری تمووووم با زبون خوش شوهرتو بکشون سمت خودت. یکم سیاست داشته باش. مخصوصا شوهر تو که دهن بینه و دشمن زیاد داری نزار اونا بشکن بزنن . با سیاست و زبون خوش با شوهرت بزن تو پوزشون
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
برات از خدا آرامش میخام ولی خودت باید اول از همه به خودت کمک کنی چون ازونا زخم خوردی در مقابل هر حرفی گارد میگیری. این به ضررته صبوری کن زبون خوش زبون خوش زبون خوش حتی اگه با دادو بیداد باهات حرف زد
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم به حرفاشون اهمیت نده این شوهرتوخیلی خاله زنک شده ساده هست هرکی هر سازی میزنن میرقصه باران جان توهم حساسیت نشون نده به قول بچه ها یه گوشت درباشه یه گوشت دروازه
روزهای سخت تموم شد و همسرم به ارزویش رسید پیشاپیش ممنونم خدایااااااااا
صبر و سیاست چیه ؟ این طفلیو خیلی اذیت میکنن.. خیلی توهین میکنن بهش. دیگه جون صبر و سیاست براش میمونه
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم و مي روم : آنچنان خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم . 
چرا من مقصر می کنید بچه ها من می گم دوس دارم بچمو خودم شیربدم ونمی خوام این حس خوبو از دست بدم اما شوهرم می گه شیرت زردی اورده شیرت غلیظ نیست می گن از اونه خوب امروز 3روز شیرم اومده به مرور زیادتر وغلیظ ترمیشه من چرا حالا مقصرم من حرف اینه
2810