2777
2789
بنظر من عزیزم بایددد یه کم منطقی تر و بیخیالانه تر رفتار کنی... هر کی هر رفتاری داشته چه اهمیتی داره مهم اینه که خدا هفت روزه بهت بهترین هدیه اشو داده و بجای خوشحالی و شکر آرزوی مرگ خودتو میکنی.. آروم باش گلم و فقط به آرامش و تغذیه خودتو بچه ات فکر کن.. وقت واسه غصه زیاده
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم باز انگار دیوونه شده بعم گفت دوس نداری خوش اومدی اززندگیم جلو مامانم اخه خونه مامانم می مونم قرار بود پنج شنبه مراسم دهمم باشه داشتم براش تدارک میدیدم همیشه زندگی مو تلخ کردن منصرف شدم مهم نیست
ببین اگه میخای زندگی کنی یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه هر کی هرچی گفت فقط نگاش کن یا همونجا جوابشو بده بعدش دیگه نه کشش بده نه در موردش با کسی حرف بزن مخصوصا شوهرت شوهرتم اگه چیزی گفت جوابشو نده هیچب نگو تو کار خودت رو بکن.بدون بحث و سروصدا صبح تا شب که کنارت نیست.تو کار خودت رو انجام بده بگو شیر خشک دادم نخورد یا دلدرد میگیره چمیدونم اونکه انقد دهن بینه تو هم یه چیزی بنداز این وسط دیگه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
هر لحظه زنگ میزنن به شوهرم می گن بچه رو فلان جوربخوابون فلان چیز بده در حالی که بچه 7روزه هست نه یه ادم. 20 ساله اخه فقط می خداستن حرصم بدم بینمون دعوا راه بندازن موفق شدن
2810