2777
2789
مامانای عزیز اگه از دادن هدیه های تکراری و کیک های معمولی خسته شدید و دنبال یه ایده زیبا و به روز برای جشن ها و مراسمتون هستید بهتون پیشنهاد میکنم حتما به شوکوکاپ شربزنید.
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
http://www.chococup.blogfa.com

آدرس شوکوکاپ / شوکوکاپ با تم های جدید به روز میشه.مامانای عزیز پسر منم از همین کیک ها و بیسکوییت ها میخوره پس خیالتون راحت استفاده از بهترین مواد اولیه و رعایت مسایل بهداشتی مهم ترین اولویت شوکوکاپه. خوشحال میشم که بتونم جشن های شما رو با شیرینی های شوکوکاپ شیرین تر کنم.
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم برش خورده کیک . آخر شب مجبور شدم واسه پسرم هم از این کیک بپزم . این یه دونه رو که خورد . تا شب انقد گفت مامان از اون کیک رنگیا بازم داریم . دیگه دلم نیومد و با وجود خستگی براش درست کردم . اتفاقا امروز صبحانه هم ازش خورد و کلی تعریف کرد . منم مثه بقیه مامانا کلی ذوق میکنم وقتی پسرکم به یه خوراکی سالم علاقه نشون میده
البته رویال آیسینگ روی بیسکوییت ها میتونه پر رنگ و بیشتر باشه . من خواستم دیگه خیلی رژیمی بشه . زیاد آیسینگ روش نزدم.
2810