2777
2789
عنوان

برای تناسب اندام پیلاتس یا فیتنس یا بدنسازی؟؟؟نظرتون چیستتت؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
همین شنا که میگن خیلی برای فرم دهی مناسبه اینطور نیست؟ پیلاتس نه جالب نیست زیاد

شنارو خیلی دوست دارم ولی خیلی طول میکشه تا فرم بده پس شما میگی تی ار ایکس؟

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوباره گیج شدم هرکسی یه چیزی میگهههه  

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
تی ار ایکس سنگینه و ممکنه اسیب بزنه به کمر و ستون فقراتت بهترین گزینه برا فرم دادن بنظرم پیلاتسه&nbs ...

کدوم بهتر جواب میده؟

کدوم بهتر جواب میده؟

ببین تی ار ایکس بری سریع بدنت سفت میشه و سریعتر جواب میگیری ولی پیلاتس کم کم جوب میده سایز کم میشه و فرم میگیری ولی از طرفی پیلاتس سبک تره ولی تی ار ایکس سنگینه یکم

شنارو خیلی دوست دارم ولی خیلی طول میکشه تا فرم بده پس شما میگی تی ار ایکس؟

کلا هم تی آر ایکس هم بدنسازی یا فیتنس همشون برای فرم دهی عالین

اما تی آر ایکس بخاطر سنگین بودنش خب صد در صد زود تر جواب میده

ولی در کل مربی حرف اولو میزنه

موفق باشید🌹

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید🌸🌸
همه ی ورزشکارا از فوتبالیست بگیر تا دو میدانی بدنسازی کار میکنن

چون اونا قدرت  بدنیشون بالا هس و میخوان بیشتر شه ولی یکی بخواد هم برای تفریح بره هم اینکه تناسب اندام داشته باشه فرق میکنه