2777
2789
عنوان

آمپول سفید کننده پوست گلوتاتیون

| مشاهده متن کامل بحث + 32179 بازدید | 56 پست
من ۶ ماهه عزیزم و همچنان دارم استفاده میکنم 

عکس قبل و بعدت رو میدی؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوستان کپسول های سفیدی میخاین بیاین واتساپ من کپسول لاغری گلوریا اصل والفا اسلیم دارم برای خرید کافیه شمارمو سیو کنید واتساپ بهم پیام بدین سیوتون کنم تبلیغاتمو ببینید کلی محصول اصل دارم وکپسول های لزل منجمد برای سفیدی داعم بدن بیاین واتساپ بیشتر توضیح بدم🙏❤

۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه لایه بردار عالی هستین که هم لایه برداره وهم شفاف کننده پوستتونه بهتون پیشنهاد میکنم برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@

سلام 

دوستان بنده خانم شاهی هستم🌹

محصولات سفید کننده اصل کپسول امریکایی ترکیه ای 

امپول و... ۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶

برای سفارش به واتساپ بنده مراجعه کنید واستوری هارو دنبال کنید 

دوستانی که میگن امپول نیست اصلش 

بچه ها ما از خوده امریکا براتون سفارش میدیم درسته تو ایران نیست 

سلام 

دوستان بنده خانم شاهی هستم🌹

محصولات سفید کننده اصل کپسول امریکایی ترکیه ای 

امپول و...۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶

برای سفارش به واتساپ بنده مراجعه کنید واستوری هارو دنبال کنید