2777
2789
عنوان

پسرم میگه موتور میخوام

6485 بازدید | 38 پست

پسرم 15 سالشه میگه موتور میخوام هرچی بهش میگم خطرناکه بزار 1۸ سالت بشه میخرم برات گوش نمیده میگه چرا بچه های کوچکتر من داشته باشن من نداشته باشم پسر دوستم جون خودشو با موتور از دست داد منم ب پسرم میگم ببین فلانی با موتور جونشو از دست داد میگه اون تند رفته من تند نمیرم 

کلافم کرده لطفا کمکم کنید😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصصصلا و ابدا زیر بار نرو. هفته پیش‌یکی از دوستامون ۲ تا پسرشو یکجا تو تصادف با موتور از دست داد. اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته هیچ وقت خودتو نمیبخشی

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

بخر براش من از ده  سالگی داشتم 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

ببرش سمت ورزش.. 

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
2810