2777
2789

میشه نقد برداشت واسه خودمون؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

با اجازه استاتر❤️

دوستان بیاین تجربیات بورسی خودتون در اختیار همدیگه بزاریم

امسال میخایم یه عالمه پولدار بشیم توی بورس💪💪💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4295044/بیاین-بگین-چقدر-پول-بردین-توی-بورس-و-تا-حالا-چقدر-شدهرمز-موفقیتتونم-بگید-بیزحمت

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
2805

من موندم وقتی ازادش کردم اون دوماهی ک طول میکشه تا زمان خریدوفروشو اعلام کنن ارزشش پایین نمیاد؟نکنه یه وقت تواین دوماه پولمون ازبین بره

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
2801