2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید یچی اوردم رد خور نداره خودم ۷ سال مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 42780 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشاالله دعا کن برام عزیزم.هشت ساله عاشقشم پنج ماه بود به دستش اورده بودم😔خیلی دوستم داشت هاااا نمی ...

ن عزیزم امیدت بخدا باشه مطمعنم برمیگرده ۸سال کم نیس حتمامیاد ..ذکریاشفیق۱۰۳مرتبه یارئوف۲۸۰مرتبه بخون فقط شبا تاموقعی ک حس کردی و علائمی ازش دیدی برگشته

ن عزیزم امیدت بخدا باشه مطمعنم برمیگرده ۸سال کم نیس حتمامیاد ..ذکریاشفیق۱۰۳مرتبه یارئوف۲۸۰مرتبه بخون ...

توکل برخدا عزیزم.چشم هروقت شب شد اشکال ک نداره؟دعا کن برام ابجی من به اینده بی اون فکر هم‌نمیکنم

امتحان کردین همچین چیزیو؟یا دیدین کسی نتبجه گرفته باشه

اره عزیزم این برابیشتر عاشق شدن .فقط شبابخون مثلا ساعت ۹..۱۰..نیت کن اسمش بگو اگ هم اسم مادرش میدونی بگوفلانی زاده فلانی برگرده و عاشق و شیفتم بشه بی من تاب و قرارنداشته باشه...هروقت حس کردی برگشته یجورای پیام داد باهات خوب بود یاهرچی دیگ نخون

سلام گلم خوبی اون روز بهم گفتی براارزوهای منم مینویس ببخش پررویی میکنم ولی گفتم شاید دعای تودرحقم بگیره پریود همشدم که دیگه هیچی 

دیشب انقدر ناراحت بودم یه لحظه تو تنهایی گریه کردم تا کسی نفهمه خیلی حالم بده از بدترین جا ضربه خوردم برام دعا کن گلم