2777
2789
عنوان

پیشنهاد کتاب برای کتاب خوانی

117 بازدید | 7 پست

یه کتاب هست به اسم مروارید نوشته  جان استاین بک هستش من یه هفته پیش نسخه اصلی و کاملش رو پیدا کردم برای شما هم می زارم بخونید خیلی قشنگه 

قابل توجه دوستانی که الان می خوان بگن اشتاین بک نه استاین بک خودشون  استاین بک صداش می کنن اما تو ایران بهش می گن اشتاین بک

https://www.uplooder.net/files/4da4bcf46de82ed30896b127bfcbc820/27morvarid.[www.yasbooks.com].pdf.html

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نکته ای که هست اینه که حتما کتاب ها رو نگاه کنید انتشاراتش مال قبل 57 باشه کل کتابها رو سانسور کردن موضوع و همه چیزش عوض شده حتما شرق بهشت رو هم بخونین جان استاین بک همه کتابهاش قشنگه 

@aynaz2020  

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
بیشتر ببینید
نکته ای که هست اینه که حتما کتاب ها رو نگاه کنید انتشاراتش مال قبل 57 باشه کل کتابها رو سانسور کردن ...

درسته 👍👍👍👍👍

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.