2777
2789
عنوان

قد و وزن و بلوغ در دختر ۹ساله

23862 بازدید | 20 پست

با سلام 

دخترم تازه ۹سالش شده  و من خیلی نگران قد و  وزن و بلوغشم 

سری قبل خواستم ببرمش پیش دکتر که بهم وقت نداد بعدشم خورد به این کرونا که فک نکنم بتونم به این زودیا ببرمش 

دخترم تپله و الان ۴۳کیلو هستش با قد ۱۴۰

موهای زائدش پر رنگ شده و سینه هاشم جوونه زده از رو لباس پیداس و‌حس میکنم داره بزرگتر میشه البته نرم 

ولی شنیدم میگن سفت نه نرم 

حالا جدا از نگرانی برای قدش دوس ندارم زیر ۱۲سال پریود بشه خب سخته خیلی برای بچه ها 

من خودم ۱۵سالگی بلوغ شدم و قدمم ۱۶۵ ولی مشکلم خونواده پدریشه همه عمه هاش قد کوتاه و خیلی تپلن  فک کنم حدود ۱۵۰اینا باشن  حالام به خاطر کرونا خیلی تحرک نداره و پر خورم شده 

سوالم اینه کسایی که دختراشون بلوغ شدن این علائم تا بلوغ بشه چقد زمان میبره 

٢ سال زمان ميبره من مامان بابام و دايي ها و عمم همه بلند بودن خودم كوتاه شدم وقتي سينه هام جوونه زد دكتر به بابام گفت اين چون خيلي ظريف و لاغره بايد امپول هورمون بزنه بلوغش عقب بيوفته بابام اجازه نداد قدم كوتاه موند خيلي الان بخاطرش ناراحتم😔

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

تازه من ١٢ سالگي پريود شدم اون موقع ك پريود شدم قدم ١٤٩ تا بود الان ١٥٨ ولي خب اگه امپول زده بودم دير تر پريود ميشدم قدم بلند ميشد

بابامو نميبخشم😫

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا این فقط ی فرضیه هست

ک زودتر پریود شدن قد کوتاه میشه 

خیلیا میشناسم سوم‌راهنمایی پریود شدن الان قدشون 155 هست

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

دختر منم توی هشت سال و چهار ماهشه

ولی سی و خورده ای هست چاق نیست

ولی ی کوچولو موی زاید داره و سینه هاش نوک داره انگار

از دکتر پرسیدم میخوام آمپول بزاش بزنم میگن مشکل قد و اینا میاره زود رس گفت اصلاا نزنین

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

منم دقیق مطمئن نیستم به خاطر چربی یا سینه اس ولی حس میکنم بلوغش شروع شده  با توجه به خشن شدن موهای زائدشولی اصلا دوس ندارم  وارد بلوغ بشه چون هنوز خیلی رفتاراش بچه گونه اس ، اونجوری از دنیای شاد خودش فاصله میگیره 

خودمم با آمپول هورمونی مخالفم چون  میگن خیلی ضرر داره و روی همه انداما اثر میذاره نه فقط قد 

منم ترجیح میدم دخترم قدش کوتاه باشه تا خدایی ناکرده سلامتیش به خطر بیفته 

البته آمپول رشد گاهی هم جواب نمیده عزیزم دختر خاله خودم نزدیک ۴سال تحت نظر دکتر بود برای قدش و وریودش رو عقب انداختن ولی آخرش قدش ۱۵۰ شد و بیشتر تپل شد تا اینکه قد بکشه 

الانم دیگه ناراحت نباش ۱۵۸خوبه یه کفش پاشنه بلندم میپوشی قدت خوب میشه 

عزیزم نگران نباش من اول راهنمایی پریود شدم و تپلم بودم الان قدم 176

ماشالله قدتون خیلی خوبه  

نه میدونید بیشتر از این که زود پریود بشه نگرانم من خودم اول دبیرستان پریود شدم  ولی بازم کلی اذیت میشدم دوس ندارم دخترم تو سن پایین با پریودی تجربه بدی داشته باشه