2777
2789
عنوان

با خواستگاری با این شرایط چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه ی این مسائلی که دوستان گفتن، بکنار، زمانهای تنهایی باهم بودنتون اینجوری محدود میشه، چون پدرش تنهتس، شاید بخواد مدام بیاد پیشتون،یا هروقت بچه هاش میان خونش، خواهی نخواهی میان خونتون، خلاصه باید خیلی خیلی اینجورزندگی رو دوست داشته باشی که واردش بشی، وگرنه در طول زمان، فقط روح و جسمتو داغون میکنه

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 
این آخرین مجردشونه

دیگه غذا اینارو خودت باید زحمت بکشی مشکلش چیه چرا همه چیو پیچیده میکنید واسه خودتون غذا درست نمیکنی مگه یکم بیشتر درست کن به اون بنده خدا هم بده .ثوابم داره .ولی مواظب باش مهمون ابنا بیاد سواستفاده نکنن همه کارارو به تو بدن 

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
جنگ اول به از صلح آخر است...همون اول بگو پدرش پایین زندگی میکنه یعنی توقع دارن ناهار شامشو نو هرروز ...

ممنون از راهنماییت

میخوام مستقل شدن ومطرح کنم اگه قبول کرد که هیچ اگر قبول نکردند جواب منفی میدم

ببین عزیزم ۱_این آقا فرزند آخره ۲_با داشتن تمکن مالی برای تهیه خونه ی جدا، میخواد تو یه ساختمون با ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

حتما مطرح میکنم برای این موارد خودمم خیلی تو شک افتادم

دیگه غذا اینارو خودت باید زحمت بکشی مشکلش چیه چرا همه چیو پیچیده میکنید واسه خودتون غذا درست نمیکنی ...

منم میدونم یه نفر غذاش زیاد نیست

اما ممکنه  نتونیم باهم دو نفره زندگی کنیم 

میگن تو که غذاشو میپزی چی میشه باهاش سر سفره بشینین

غذا که درست میکنی یه دستی به خونه اش بکش و....

مهمون که میاد برو پیش مهمون پایی ببر پذیرایی کن و....

مشکلات زیادی هست وقتی عمیق فکر میکنم

دقیقا، خلاصه خوب فکرکن و ببین یه کاغذ بردار همه ی خصوصیاتیو که دلت میخواد همسر آیندت داشته باشه توش بنویس، همه چی از کلیات تاجزییات، بعد هرروز نگاهش کن بخون و خداروشکر کن بابت همچین همسری😍مطمئن باش خدا بهترین همسرو برات خواهد فرستاد، موفق باشی. 

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 
منم میدونم یه نفر غذاش زیاد نیست اما ممکنه  نتونیم باهم دو نفره زندگی کنیم  میگن تو که غ ...

خب اگه فکر میکنی اینجوری میشه با خواستگارت حرف بزن و بهش بگو مستقل خونه بگیره

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
منم میدونم یه نفر غذاش زیاد نیست اما ممکنه  نتونیم باهم دو نفره زندگی کنیم  میگن تو که غ ...

دقیقا این چیزارو داره بعدش، به بهانه ثواب داره مثل پدرخودته، توقعات نابجاهم هست، خلاصه... موارد خیلی بهتری هم هست برای زندگی عزیزم. 

منم از این موضوعش بدم میاد

مطمئن باش ک اینم روشه

بعضیا خودشون کارای پدر مادرشونو خودشون انجام میدن بعضیام ب زنشون میسپرن!!! باید قبل هرچیزی این مسئله رو روشن کنی و ی جور ک بد نشه بفهمی و بهش بفهمونی!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴