2777
2789
عنوان

کسی اینجا معلم پیش دبستانی هست

92 بازدید | 7 پست

بچه های من ۵ سالشونه..کلی شعر وقصه وقران حفظن..ولی میخام اموزششون مثل پیش دبستانی ها باشه 

چنتا کتاب مخصوص پیش دبستانی معرفی کنین.ممنون

سلام من معلم پیش دبستانی نبودم ولی معلم پایه اول بودم.با بچه هات شمارش رو کار کن

الگو یابی یا ادامه دادن الگو .

بازی صداکشی کنید 

بازی تقارن

جدول سودوکو رنگ ها یا عددها

به صورت بازی انجام بده سعی کن حالت مسابقا داشته باشه ک توی پایه اول خیلی کمکش میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم با کتاب بهتر پیش نمیره؟؟؟؟؟

الان شما با عنوان بازی انجامش بدین اصلا کاری ب کتاب نداشته باشبن با قاشق چنگال میشه با حبوبات میشه با هرچیزی ک فکرشو بکنی میشه.

یه چیز جالب ک میتونی انجام بدی برای این ک بفهمی بچه هات غلبه طرفی دارن یا نه که قاعدتا همه ما باید داشته باشیم (منظورم اینه ک مثلا از دست راست .پای راست .چشم راست و گوش راست بیشترین استفاده رو میکنیم ).هست یا نه اینه ک مثلا ساعت مچی بدی بگی صداشو گوش کن ببینی میذاره دم کدوم گوشش.

یا برگه میدی بهش و روش یه سوراخ کوچیک میذاری میگی از بین این سوراخ نگاه کن و ببینی با کدوم چشم این کار رو میکنه ....

اینایی ک گفتم یه ازمایشن ک انجامش میدی رو بچه هات اگر عادی بود ک خدا رو شکر اگر مثلا از دست راست و چشم چپ استفاده میکر این یه اختلاله ک خیلی از بچه ها به این علت درسشون ضعیف هست و شما با بازی میتونین بچه ها رو به شرایط عادی برگردونین ک وقتی مدرسه رفتن مشکلی نداشته باشن.