2777
2789
عنوان

نی نی سایت در چهارمین نمایشگاه مادر و نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 25111 بازدید | 187 پست
به منظور سهولت دسترسی شرکت کنندگان محترم به نمایشگاه مسیرهای زیر پیشنهاد می شوند:

مترو:

1- ایستگاه صدر، بزرگره مدرس، بزرگراه چمران، درب شمالی نمایشگاه بین المللی تهران، سالن 8 و 9

2- ایستگاه نواب صفوی - استفاده از اتوبوس بی آر تی جمهوری - پارک وی، ایستگاه نمایشگاه، سالن 8 و 9

وسیله نقلیه عمومی: اتوبوس بی آر تی جمهوری - پارک وی، ایستگاه نمایشگاه، سالن 8 و 9

وسیله نقلیه شخصی:

1- بزرگراه چمران، نرسیده به پارک وی، درب شمالی نمایشگاه، سالن 8 و 9

2- یادگار شمال، سئول جنوب، دوربرگردان نرسیده به نیایش، سئول شمال، خیابان نمایشگاه، درب جنوب و جنوب غربی، سالن 8 و 9

با توجه به قرارگیری سه درب اصلی جهت تردد - خیابان های منتهی به مبادی عبارتند از :

1. درب جنوبی

خیابان سئول - انتهای جاده اختصاصی نمایشگاه

2. درب جنوب غربی (ورودی پارکینگ)

خیابان سئول - ابتدای جاده اختصاصی نمایشگاه

3. درب شمالی

خیابان دانشگاه
از نی نی
تاریخ هم از 20 تا 23

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم امروز از ساعت 4 تا 6 انجا بودم بد نبود ولی خب بیشتر به درد نوزادان و مادران باردار میخوره ولی خب من هم یک چیزهایی برای پرهام گیر اوردم و هم اینکه یک اطلاعاتی هم کسب کردم ولی خب پوشک و اینا که پارسال بود امسال زیاد ندیدم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
لباس هم بود ولی باید ببینی خوشت میاد یا نه من لباس نگرفتم چون امیر خیلی لباس داره بازی فکری و اینا هم بود دیدم چند تا غرفه داشتن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
جناب پرویز خان زاهد

با سلام و احترام
خوشحالیم که دو باره به نی نی سایت برگشتید، امیدواریم که با پشتکار و مدیریت شما و همکاران و کلیه مدیران سایت شاهد بخش های نو ، سازنده و مفید برای همه نی نی سایتی ها باشیم.و شاهذ پیشرفت روز افزون شما .

ایکاش با برنامه ریزی قبلی و منسجم تر می تونستید با خیلی از برندهای معتبر سیسمونی ، لوازم کودک، دکوراسیون اتاق کودک و ... رایزنی نموده و برای خدمات بهتر به مشترکین خوذتون از اسپانسر ها و فعالان و تجربه داران این امر یاری بیشتری میگرفتید.. همیشه همکاری و کارهای تیمی خوب باعث رضایت تمامی مشترکین و مخاطبین خواهد بود..البته شکی در توانایی های نی نی سایت نداریم، اما خوب دو دست صدای بیشتری خواهد داشت.

از استقبال اعضا تون خوشحالیم و امیدواریم که با تلاشی که از شما سراغ داریم شاهد اضافه شدن اعضا نیز باشیم.

شرکت آرتا سرا نماینده انحصاری برند های برتر کودک در ایران ( کیدز دکور ) ضمن تبریک مجدد به جنابعالی و همکاران ، اعلام می دارد ، که می تواند تا به عنوان اسپانسر در خیلی از شهرهای ایران چون : مشهد،تبریز،رشت،اصفهان،یزد و .... ( با کمک نماینگان خود )جهت برپایی غرفه در کنار نمایشگاهای تخصصی خود، حامی نی نی سایت و برپایی نمایشگاه و غرفه شما برای دوستدارانتان نیز باشد .
( در جواب در خواست دوستانی که از راه دور برایتان پیغام گذاشته اند)

آرتا سرا در بخش کارهای فرهنگی ، آموزشی، هنری ، و بخش تخصصی تزیین و دکوراسیون اتاق کودک می تواند بصورت رایگان به اعضای نی نی سایت خدمات داده و در این امر تخصصی، بخش های جدید و متنوعی را با همکاری شما به مخاطبین خوش ذوقتان ارایه نماید

در بخش مسابقات کودکان ، نیز می توانیم به عنوان اسپانسر هدایای ارزنده از محصولات فان تو سی و...در اختیار مدیریت و شرکت کنندکان قرار دهیم.

خوشحال خواهیم شد تا مطلع گردیم که کاربران محترم نی نی سایت در بخش تزیین و دکوراسیون اتاق کودک به چه مواردی نیازمند بوده و خوستار چه نوع خدماتی می باشند تا با هماهنگی دو مجموعه این امر میسر گردد.

با سپاس و آرزوی موفقیت شما در این نمایشگاه
روابط عمومی آرتا سرا
منم امروز نمایشگاه بودم بد نبود

به مهرسا که خیلی خوش گذشت کلی بازی و نقاشی کرد

راستی عکسایی که از بچه ها گرفتند کو
اقای زاهدی تو حرفاش گفته بود یاعت به ساعت از نمایشگاه خبر میذاره پس کو؟
منم خیلی دوست دارم برم ولی امروز فرصت نکردم.
خوووو یه جوری بریم حداقل همدیگه رو ببینیم.
اییین همه راه بریم اونوخت فقط یه خانوم تو غرفه نی نی سایت باشه ؟!
من دوست دارم بقیه رو هم ببینم :(
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
منم امروز رفتم نمایشگاه...خوب بود.....چند تا غرفه لباس و کلاه بود که من زیاد خوشم نیوند البته لباسهای سایز نوزاد بهتر بودن
غرفه های بازی فکری و اسباب بازی خوب بودن..
غرفه نی نی سایت هم بزرگ و به نسبت پارسال خوش رنگ و لعاب بود..من وقتم کم بود نرفتم سراغشون اما دیدم برای بازدید کننده ها ،سایت رو روی مانیتور توضیح میدادند
صبح رفتم هم خلوت بود هم سالنها خنک بودند..برای سرگرمی بچه ها هم غرفه های خوبی وجود داشت

در مجموع رفتنش بهتر از نرفتنشه!
خوب عکسم بگذارید لطفا، غرفه های دیگه که محصولات جدید و جالبیم داشتن معرفی کنید اینجا
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
2810