2777
2789
عنوان

نی نی سایت در چهارمین نمایشگاه مادر و نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 25111 بازدید | 187 پست
غرفه نی نی سایت در سالن 22 .تو این سالن برندهای خوبی هم هستند که بازدید ازشون ضرری نداره.واسه مامانای باردار و مامانایی که بچه تا 10سال دارن مفیده.
خدمات جشن با بهترین کیفیت:
بادکنک آرایی-ساخت استند- اجاره میز و صندلی کودک-عکس و فیلم- ساخت کلیپ-ساخت فیلم-غذا ،دسر،سینی اردور و...
با ما تماس بگیرید: تهران09125480911 مشهد09365525708 نمونه کارها در ایتستاگرام با نام کاربری:Dee_balloon
بچه ها عمو زاهد که خبری نمیده. هر کی رفت بیاد از نمایشگاه واسه بقیه بگه
دوست جونا میتونید منو توی لاین و تلگرام ادد کنید و توی گروهم عضو بشید. 09369725262 از فروشگاه پارسه هم دیدن کنید http://parsehshop.ebaba.ir/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ جون من حتما میرم و گزارششو بهتون میدم
هرکس همان گونه است که فکر می کند پس مراقب افکار خود باشید . ذهن همچون ساعتی پیوسته درحال کار کردن است و باید هر روز با اندیشه های خوب آن را کوک کرد . جی.پی.واسوانی

سلام عمو پرویز خسته نباشید من سومین سالیه که میخوام برم نمایشگاه خیلییییییییییی عالیه در ضمن من سال گذشته یکی از برنده های مسابقه نی نی سایت توی نمایشگاه بودم
برای دل به دریا زدن باید ناخدا نه! با خدا شد...
میشه لطفا عکس هم بگذارید؟؟؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
سلام به همه
من امروز رفتم
از درب غربی که تو خیابون سئوله باید برید
4 تا سالنه
غرفه 38 از همه بهتره برندای معروف اونجا هستن( بالسا.آپادانا. تولیدی های لباس به آوران و غنچه .مادرلند.گودبی بی.پلی گرو(اسباب بازی) اونت(ظروف غذا و شیشه شیر) مادر لند(کالسکه کریر و تخت ) و یه سری غرفه ای متفرقه واسه کتاب و پازل و جورچین و اسباب بازی
سالن های 20-21-22-23 هم بیشتر برای بچه دارا خوبه که بازی های مختلف و زمین بازی و کتاب و اینجورچیزا داره
دستشویی و رستوران هم نزدیکه. پیاده روی نداره. سالن ها خنک و تقریبا خلوت (البته امروز که من رفتم افتتاحیه بود)
نی نی سایت هم رفتم یه خانمی داشتن آموزش ماساژ کودک میدادن.....
اکثر غرفه ها هم دستگاه کارت خوان داشتن!

"دنیز"قشنگم به زندگیم خوش اومدی...
خواهش میکنم دوستم
یه کوچولو خیلی جزئی فرق داشتن با بیرون
من مثلا ظرف غذای سفری اونت میخواستم بیرون 76 بود اینجا 72
لباس اینارو اصلا قیمت نکردم اما خوب میخریدن همه

"دنیز"قشنگم به زندگیم خوش اومدی...
2810