2777
2789
عنوان

نی نی سایت در چهارمین نمایشگاه مادر و نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 25111 بازدید | 187 پست
بچه ها من نمیخوام چیزی بخرم ، فقط میخوام دخترم رو ببرم اونجا نینی ببینه و بازی کنه ، جایی برای بازی بچه ها هست اونجا مثل استخر توپ و یا اتاق لگو، میتونم بچه ١ ساله رو برای بازی ببرم؟
خوب از این نمایشگاه ها تبریزم بزارین چی میشه به کجای دنیا بر میخوره؟
خدایا شکرت هزاران بار . بلاخره بعد از سه سال سختیییییی8 اردیبهشت 95 بتای مثبت بارداری برای دومین بار لبخند رو لبهایم نشاند.خدایا پسرم را به تو میسپارم خودت حفظش کن.برای سومین بار بتا بارداری ۲۳ بهمن ۹۶ مثبت شد.منتظرم سالم باشه و گل دختر.از صدقه سر جاری حسود سقط شد که پسر سالمی بود.22 دی 97 باز بتا مثبت و خداروشکر دختر هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز رفتم نمایشگاه
یلدا اونجا برا نقاشی خیلی جا داشت تو غرفه مولفیکس و یه غرفه دیگه هم بود یه کم تاب وسرسره بود برا بازی
خانه کودک فراز فقط اونجا استخر توپ داشت که اجازه نمیدادند بچه وارد محوطه بازیشون بشه
مهرسا تو همون قسمت بازی مولفیکس که خیلی بازی کرد و خیلی نقاشی کشید
مهرسا رنگ انگشتی دوست نداشت کلا از کثیف بازی بدش میاد ولی اونجا کلی با رنگ انگشتی نقاشی کرد
البته مهرسا دو سالشه
سلاممممممممم
خیلی خوشحال شدم نی نی سایتم غرفه داره منم راهم دوره والا حتما با دخترم رستا می آمدم
لطفا از طرف ما بگید کاش به جای هی زدن زینه ارسال با اینتر مثل مسنجر پیامها میرفت خیلی عالیییییییییی میشد
مرسی از لطفتون
ساره********رستا(رستگار شده)*****5اردیبهشت
در ضمن از برندهای ایرای خوب مثل تاپ لاین ، آشور و .... هم دعوت بشه برای نمایشگاه این جوری استقبال بیشتر خواهد شد و یا گروه هایی اسباب بازی مثل گلدونه هم فروش اونها زیادتر خواهد شد هم استقبال بازدید کننده ها!!!!
به نظرم فردا جمعه شلوغ و چون دو تا نمایشگاه دیگه هم همزمان باهاش برگزار میشه شلوغ میشه
من شنبه می رم .
سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
عزیزم فکر نمیکنم شنبه باشه ارایانا جان نوشته تا 23 ها
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خواهش میکنم عزیزم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
منم پنجشنبه رفتم نمایشگاه. چند تا اساب بازی گرفتم. غرفه نی نی سایت هم رفتیم. ازپسرم عکس گرفتن و صورتشو نقاشی کردن.
خیلی از غرفه ها جا برای بازی و نقاشی بچه ها داشت اما پسرم استقبال نکرد!

راستی کسی می دونه عکسایی که از بچه ها گرفتن کجاس؟! گفتن می ذاریم تو نی نی سایت!
2810