2777
2789
عنوان

پوشک هاگیز یا جان ب ب ...

2824 بازدید | 55 پست
سلام
کدوم بهتره... من جان ب ب استفاده کردم فقط مشکلش اینه که کش پشت کمر نداره و از پشتش پی پی دخترم پس میده چون خیلی شله... هاگیز شنیدم کش داره اما مثل جان ب ب هست؟
دوم اینکه از کجا میتونم تلفنی یا انلاین بگیرم که قیمتش هم مناسب باشه؟
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سوال دارم این دو مارکی ک گفتی دیگ پای بچه رو نمیسوزونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مرسی و مولفیکس استفاده میکنم گاهی پاهاش بد جور میسوزه و گاهی نه .میخوام بدونم مارک پوشکا مهمن؟
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
عزیزم هاگیز پشتش کش داره و نسبت به جان ب ب ضخیم تره هر دو خوبن ولی من جان ب ب رو بیشتر مپسندم به خاطر ظرافتش و کش بغلی که داره در مورد پی پیهم تا زمانی که شله هر پوشکی که بگیری همینطور میزنه بیرون برو تو سایت فروشگاه پوشک سامیار و یا فکر میکنم فروشگاه نی نی قیمتها رو قبلا زده بود