2777
2789
عنوان

دیجیتال مارکتینگ

2464 بازدید | 20 پست

دیجیتال مارکتینگ جدید ترین و موثر ترین روش فروش یک محصول در دنیای امروزی است. در این روش فروش محصول از طریق فضای مجازی به مشتری یا خریدار معرفی و عرضه میشه. با توجه به گستردگی اینترنت و دسترسی سریع به  خریدار تولید کنندگان و یا خدمات دهندگان ازین نوع روش فروش استفاده میکنند. ضریب نفوذ تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ بسیار بالاست. یعنی فروشنده و یا عرضه کننده خدمات میتواند به سرعت به حجم عظیمی از بازدید کنندگان محصول خود رو به نمایش بزاره و به همین دلیل سهم بازار بیشتری رو نسیب خودش کنه. هر خدمتی در دوره کنونی نیاز به تبلیغ گسترده داره وگرنه محکوم به شکسته. هرچند که اون محصول بالاترین کیفیت یا خدمات رو داشته باشه.عصر امروز عصر انتقال دیتا با سرعت بالاست و هر بیزینسی که در این عرصه از دیجیتال مارکتینگ استفاده نکنه سیر نزولی و در خوشبینانه ترین حالت مسیر مستقیم و بدون رشد خواهد داشت.

مشاور  کسب و کار و استارتاپ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اخرم نفهمیدم چی باید تو یونی خوند تا دیجیتال مارکتینگ توش باشه

رشته IT رشته بسیار خوبیه . البته بدنبال تجربه کاری باشین حتما. تلفیق ایده+برندینگ+دیجیتال مارکتینگ قطع به یقین موفقیت بدنبال داره

من اخرم نفهمیدم چی باید تو یونی خوند تا دیجیتال مارکتینگ توش باشه

کتابهای انتونی رابینز و اسپنسر جانسون رو حتما مطالعه کنید. خیلی بشما ایده میده و نظرتون رو درباره دانشگاه و رشته تحصیلی عوض میکنه

کتابهای انتونی رابینز و اسپنسر جانسون رو حتما مطالعه کنید. خیلی بشما ایده میده و نظرتون رو درباره دا ...

یک کتاب دیگه هم هست به اسم وصیت نامه یک میلیاردر

این کتاب هم بسیار مفیده برای کساییکه هنوز وارد شغل و بازار کار جدی نشدن. کتاب صوتیش هم موجوده که به نظر بنده از کتاب مجلد فهمش بهتره

رشته IT رشته بسیار خوبیه . البته بدنبال تجربه کاری باشین حتما. تلفیق ایده+برندینگ+دیجیتال مارکتینگ ق ...

میشه ی راهنمایی به من کنید توی شهر ماکارگزاری اگاه تاسیس کردن الان جذب نیرو دارن میشه نظرتون و درمورد کار توی کارگزاری بگین کلا مزایایی که داره؟

میشه ی راهنمایی به من کنید توی شهر ماکارگزاری اگاه تاسیس کردن الان جذب نیرو دارن میشه نظرتون و درمور ...

در هر زمینه ای کار کنید خوبه

اگر به اطلاعاتتون اضافه میکنه چون علم روز هست اقدام کنید

منتها از روز اول خودتون اقدام به تولید محتوا کنید در موردش تا چند و چون دیجیتال مارکتینک دستتون بیاد

برای شغل شخصی اینده

در هر زمینه ای کار کنید خوبه اگر به اطلاعاتتون اضافه میکنه چون علم روز هست اقدام کنید منتها از روز ...

خب درمورد چه موضوعی تولید محتوا کنم؟من دیپلمم اگه اونجا مشغول به کاربشم باید یا حسابداری یا اقتصاد یا مدیریت مالی و یا ای تی بخونم به نظر شما کدوم یکی از این رشته ها خوبه من فقط نمی خوام مدرک بگیرم می خوام مهارتم کسب کنم

در هر زمینه ای کار کنید خوبه اگر به اطلاعاتتون اضافه میکنه چون علم روز هست اقدام کنید منتها از روز ...

من توی یکی از تاپیک هاتون لینک گذاشته بودین درمورد سئو ودیجیتال مارکتینگ اون لینک و دوباره میشه بزارین من برم درموردش بخونم

خب درمورد چه موضوعی تولید محتوا کنم؟من دیپلمم اگه اونجا مشغول به کاربشم باید یا حسابداری یا اقتصاد ی ...

همه این رشته ها خوبه

ولی در کنارش با بازار مارکتینگ اشنا بشید

بنظر من اگر وارد رشته ای تی بشید و کمی کد نویسی و اصولشو فقط یاد بگیرید وارد شغل دیجیتال مارکتینگ و سئو بشید درامد خوبی خواهید داشت

من توی یکی از تاپیک هاتون لینک گذاشته بودین درمورد سئو ودیجیتال مارکتینگ اون لینک و دوباره میشه بزار ...

https://forum.konkoorclub.com/

این بود

اگر سوالی بود همونجا بزارین

تاپیکها اونجا توسط خوتونم قابل حذفه