2777
2789
عنوان

پسر بزرگم تتلو گوش میده بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 17135 بازدید | 87 پست

با یه آهنگ ساده که پسرتون گوش دادا دارید میمیرید؟؟؟ تتلو کلا خوشش میاد اینجوری بنویسه خیلیا هم دوسش دارن مثلا من خودم خیلی از موزیکاشو گوش میدم ۱۸سالمه شما خیلی به شعراش توجه نکن آهنگسازی و تنظیمه آهنگاش جوریه ک به دل ما هشتیادیا و هفتادیا میشینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تتلو گوش میدن اتفاقا مامانم بعضی وقتا چیزی نمیگی حتی یه دفعه جلو بابا گفت آهنگ حرم سرا تا آخر بزاریم 

شما وقتی زدیش بچه ات میگه مامانم به روز نیست دیگه به حرفت گوش نمی‌دهد 

باید غیر مستقیم دورش کنی مثلا وقتی داشت گوش میداد صداش کنی یه کار بهش بدی تا نتونه گوش کنه 

15 سالشه 

بنظرم واقعا اشتباه کردی آخه یه پسر 15 ساله دیگه اختیار با خودشه حتی به دخترا هم نباید انقدر گیر داد این که پسره.پسر 10 ساله دیدم از این فحشا جلوی پدر مادرش میده اما انگار نه انگار بنظرم شما غیر مستقیم از دلش در بیار و گیر بهش نده خودش زده میشه 

اگه نظر دیگه هم دارید بگید دارم میمیرم از استرس

تا حد ممکن سعی کن اصلا روش تو روت باز نشه یکم خشک تر رفتار کن باهاش که بفهمه حرف زشتی زده و ازش دلخوری... بعدشم الان اینو گوش نکنه تو مدرسه باور کن هزاربار میشنوه اینارو.. دختراش میشنون چ. برسه ب پسرا متاسفانه جامعه بدی شده از ی روانشناس کمک بگیر 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

ببخشید ولی خب شما که میدونید مناسب سنش نیست چرا گوشی میدین دستش یا هم اینکه باید سرگرمش کنین نمیدونم باهاش ورزش کنین بازی کنین ی جوری که اوقات فراغتش رو پر کنین چرا خب ب تتلو فحش میدین همه مشکل خودتونو گردن کسی نندارین

چرا انقدر حساسی تو؟؟ چیشده مگه بخوای این فحشارو نشونه جاهای دیگه هست مدرسه، دوستاش،  باشگاه بلاخره میفهمه همه اینارو بعدشم با کتکو دعوا چیزی درست نمیشه فقط اوضاع رو بدتر کردی اگه خیلی واست وحشتناکه این موضوع با حرف زدن باهاش پیش برو