2777
2789
عنوان

پسر بزرگم تتلو گوش میده بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 17135 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂😂 خو مگه چیه بابا

مامانه من فقد خواب بود منم نمیدونستم بخدا یهو اهنگو گذاشتم رسید به اینجاش بلند شد من سریع قط کردم تا شب با خودش حرف میزد فک میکرد خواب دیده😂😂😂😂

نزنش عزیزم باهاش صحبت کن و غیرتشو تحریک کن بگو همونطور که تو مادرتو دوسداری و غیرت داری روش بقیه هم دارن این حرف مناسب دهن ی پسر باخانواده مثل تو نیست.بد کردی زدی

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

اینجور مواقع نباید به روش بیاری ، اینجوری بدتره، حرمتا شکسته میشه و روتون به هم باز میشه

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

زدن اصلا راه حلش نیست اول براش توضیح بده که مفهوم این اهنگا زشته بعدم برای تنبیه چند روزی گوشیشو ازش بگیر بگو اگه بازم‌گوش بدی دفعه بعد میگیرم دیگه هیجوقت بهت نمیدم

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

چند سالشه مگه. اگه بچس ک نباید تا وقتی ک ب عقل خودش برسه گوشی بدین دستش اونم با اینترنت ک بتونه این چیزا رو دانلود کنه😐 حداقل تا اول دوم راهنمایی ندین دستش. اگرم دادین بدون خط و اینترنت باشه ک نتونه از اینا گوش بده. اینا بخاطر مدیریت ضعیف مادر خانوادس. اگرم بزرگه و بالای 15، 16ساله ک بنظرم ولش کن هرکاری بکنی گوش میدن و میگن از این حرفا

متأهل و متعهد❤️

حالا ی اهنگشو چالش کرده بودن میمیری ک... نگی میمیری زر نزنی😐😐😐

جلو ننه باباها دابسمش میکردن 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

این چه برخوردی بود‌....اهنگ گوش دادن چک داره‌..

انگارزمان قدیم پدر مادرا اگه اهنگ و ضبط داشتی دعوات میکردن و فلان...

با بچه رفیق باش...نه که ازت بترسه...

الان اهنگه فردا ازش سیگارببینی مشروب بینی دوس دختر بیینی جیکار میکنی...

پسره و جوونی و نوجوونی توی راه داره و صدتا مسایل مختلف...

😊😊