کودن مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 100 عنوان پسر بزرگم تتلو گوش میده بیاین کمک 17135 بازدید | 87 پست امروز رفتم اتاقش صداش زدم بیاد غذا دیدم تتلو گذاشته داشت میگفت کی......م توی ک...... ص مادرش منم زدمش چند تا چک چیکار کنم دارم میمیرم 1399/02/06 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90813 خاااااک ای واااااای کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دختر_قجری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 9315 حساسش نکن فردا میره یواشکی گوش میده خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
tara_tara عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 497 ببخشید ولی من با این تاپیک خیلی خندیدم کسیو قضاوت نکن فقط برای این که گناهاش با گناهای تو فرق داره
social_love عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 152 اصا دعواش نکنین چون پسرا لجبازن ضمن اینکه اون ا اون حرفش خوشش نیومده خیالتون راحت
dellaram عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 5205 چن سالشه رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
نیک_سرشت عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1111 بسم الله....راهش کتک نیسنمیدونمالان اکثرا گوش میدنبهش بگو حرفای رکیک ذهنشو خراب میکنهانرژیشو ازبین میبرهب نفع خودشه ک گوش نده یهو چشم وا کردیم دیدیم....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡ ☆Ceeport☆ میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
hamta78 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4951 خب شما باید با مهربونی باهاش صحبت کنید و متقاعدش کنید این اهنگا واسش مناسب نیست با مهربونی البته اینکه،میایی توهین میکنی هیچی بهت نمیگم حتی ریپ هم نمیزنم دلیلش این نیست که جواب ندارم فقط نمیخوام با احمقی مثل تو بحث کنم😉