2777
2789
عاشق این همه محبتتونم . اونهایی که برام تاپیک دعامیزنن . اونهایی که دنبال خبرن از من . اونهایی که اصلا تو تاپیکم نیومدن ولی برام دعا میکننو صلوات میفرستند . همه مهمونهای نینی سایت که برام انرژی و دعا میفرستن و اسمشون هیچ جا نوشته نمیشه همه اونهایی که برام وقت میذارن و جواب پستهامو میدن . باهام همدرددی میکنن همه عزیزای که با من پیوند خواهری بستن . مامانهای کاربرانی که دارن برام دعا میکنن همه و همه تون رو دوست دارم و و براتون از ته دل سلامتی و شادکامی روز افزون از خدا مسئلت میکنم . از همه تون میخوام خیلی مواظب سلامتی خودتون باشید
. از خدا میخوام کمکم کنه تا در شادیهای دوستام سهیم باشم و هر روز از استجابت دعاهاشون تاپیکهای شاد و شیرین بخونم...آمین
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء
خدایا من به وعده های تو ایمان دارم و مطمنم روزی فزرندی هم به من میدی من 4 ساله انتظاز کشیدم تو خودت گفتی ان مع العسر یسرا.منتظر آسونیم دیگه طاقت سختی ندارم
سارا بانو جون. متاسفانه طبیعت این بیماری اینجوریه . باید باهاش کنار اومد شایدو هربار از خدا بخوام که بخیر بگذرونه .
البته من از خدا برای خودم و همه دوستانم که به این گرفتاری دچارند مثل مهاجر عزیز شفای کامل و عاجل و یکجا طلب کردم و میدونم برای خدای بخشنده ما هیچ غیر ممکنی وجود نداره
می می ناز عزیزم دیشب تاپیکتو خووندم می خواستم برات پیغام بزارم که تاپیکتو دیدم میمی ناز عزیزم نگران این بودی بیای تهران سخته و بچه ها اذیت میشن خواهر خووبم هر کمکی بخوای رو من حساب کن منم مثه خواهرت احساس نکن تنهایی فقط لب تر کن من خودم مادر 2تا بچه ام شرایطت رو درک می کنمممممم
عاشقتم مامان دو گل خدا دو تا گل زیبایت رو برات نگه داره . خدا رو شکر همسر برادرم لطف میکنه و بچه ها رو قرار شد نگه داره . بخاطر وجودش از خدا ممنونم و همینطور بخاطر داشتن خواهر های خوبی مثل شما بووسس برای مامان دوگل و مامان مانی کوچولو
عزیزم امیدوارم به حرمت علی اصغر امام حسین خدا شفای عاجل به عزیزت بده
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
2810