2777
2789
عنوان

لااااکچری ترین ک پولدارترین محله ی تهران کجاست؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 24598 بازدید | 97 پست
خونه ابجیم جنت آباده سازمان برنامه بهش میگن ولی خداییش جایه باکلاسی بود تو خیابوناش درخت میوه بود هی ...

تنه ک خوبه

اینجا باشه ما تنه ش رو هم میخوریم 😁😁😁😁

(    )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زعفرانیه❤️❤️❤️عشق منه خونه خالم اونجاست

او خوشبحالت خالت زیادی پولدار و لاکچریه

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

نخجوان عالیه.

آگه نمیگی پز میدم ؛ ما دربند می شینی م اگه دوست داری بیا خونه ما . البته بگم پولدار نیستم بر حسب اتفاق اینجاییم

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
او خوشبحالت خالت زیادی پولدار و لاکچریه

ببخشید خالم دندانپزشکه

شوهر خالمم جراحه😍😍😍

اون پولدار نباشه من پولدارم

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
من فکر کنم الهیه و یوسف اباد🤔 اقا من یه بار سوال گوشی داشتم زنگ زدم نمایندگیش تجریش  طرف گفت ...

یوسف اباد نه ولی الهیه م بد نیست. اقدسیه، قیطریه و... خیلی بالان

والا اینا معلوم نیس خودشون چطوری به اینجاها رسیدن.

نمیدونن ارزش واقعی به هوش و استعداده که درامد مهندس اونا از پزشک اینجا بیشتره

عججب☹️ پس ميتونستم برم تو لاااكچرين ترين منطقه تهرانو خودم خبر نداشتم😂

نه بابا الان سگم بزنی نمیگه تهرانپارس لاکچریه 

دیگه خودت تهرانپارسی مقایسه کن با الهیه و اقدسیه دیگه