2777
2789

پدرشوهرم یه باغ داره بیرون اژ شهر کنارشم یه طویله ماننده که توش چنتا گوسفند و چنتا سگ که پسر برادرشوهرم نگه داری میکنه . 

دیروز غروب خواهرشوهرم و جاریم همون که پسرش از سگها نگهداری میکنه و من رفتیم باغ بدون شوهرامون یعنی شوهر من مارو رسوند گفت تا هوا تاریک شد میام دنبالتون و با داداشش رفت سر زمین های کشاورزی که یه دویست سیصد متر باهامون فاصله داره ما سه و پسر کوچولوی جاریم  تا تو اون باغ بودیم که پسر جاریم اون چنتا گوسفد و بردع بود بچرونه مارو ک دید اومد سمتمون هنو ۱۰۰متر فاصله مون بود ک یکی از سگهاشو صدا میزد و میگفت بهررووووز بهرروز با صدای خیلی بلند داد میزد بهروز بیا بعد یه سگ هم میرفت پیشش (اسم بابای من بهروزعه)خلاصه من هعی خودمو میزدم ب نشنیدن که نمیشنوم و سرگرم درختا و عکاسی بودم خلاصه جاریمم رفت بود سمت ماشین و از ما دور شده بود من به خواهرشوهرم گفتم علی(پسرجاریم)کیرو داره صدا میزنه خواهرشوهرم گفت هیچی سگ شو صدا میزنع من واقعا تعجب کردم  کنم .

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

وهیچی نگفتم با خودم میگفتم اخه قحطی اسم اومده مگ خلاصه دوباره خودمو زدم ب نشنیدن و شب شد و شوهرم اومد دنبالم جاریمم کلی تنقلات اورده بود و خوردیم . بعد از اون شب هم من عادی رفتار کردم و شوهرمم جدیدا از برادرزادش بدش میاد میگ دوستندارم زیاد پیشش باشی . خلاصه صبح شوهرم گفت با علی ک دوباره گرم نگرفتی گفتم نه اتفاقا اسم سگشووو که یهو ساکت شدم نمیخواستم بفهمه بعد کلی قسمم داد ک بقیشو بگم و منم گفتم و کلی گفتم نمبخوام ب کسی بگی اون نادونه ولش کن و شوهرمم از چشاش خون میبارید و عصبی بود منم کلی دعواش کردم ک حق نداری ب کسی چیزی بگی و سر منو ک گرم کردع بود رفت پایین به مامانش داستانو گفته البت بگم همین علی اکثرا میاد خونمون چون طبقه بالای مادرشوهرم هستم واس شام و ناهار زیاد میاد خونمون و منم ملی احترام میزارم و اونم برام ترشک و و لواشک میخرید البت این رفت اومد ها تا یه ماه قبل زیاد بود الان خیلیییی کم شده . و شوهرمم رفت پایین هم ب مامانش هم ب ابجیش گفته مامانشم از صبح هعی قیافه میگیره خواهرشوهرم هم اومد پایین گفت تباید به داداش میگفتی باید همونجا به خود علی میگفتی. و میگفت شاید با داداش کوچیک خودش بود مثلا اون بهروز تو سریال پایتخت و میگفته  و گفت مامانم میگ همه عروسام هر حرفی میشه زودی ب شوهراشون میگن الا یکیشون ما شیش تا عروسیم منظورش یکی از این شیشتا بوده که کلی باشوهرش اختلاف داره . و من واقعا دلم نمیخواست اینجوری بشه ولی الان مادرشوهرم منو دید اخم کرد منم ب شوهرم گفتم خیلی بیشوری مامانت باهام لج شد اونم گفت جهنم و خوابید . بنظتون چ کنم . هیچی نگفتم با خودم میگفتم اخه قحطی اسم اومده مگ خلاصه دوباره خودمو زدم ب نشنیدن و شب شد و شوهرم اومد دنبالم جاریمم کلی تنقلات اورده بود و خوردیم . بعد از اون شب هم من عادی رفتار کردم و شوهرمم جدیدا از برادرزادش بدش میاد میگ دوستندارم زیاد پیشش باشی . خلاصه صبح شوهرم گفت با علی ک دوباره گرم نگرفتی گفتم نه اتفاقا اسم سگشووو که یهو ساکت شدم نمیخواستم بفهمه بعد کلی قسمم داد ک بقیشو بگم و منم گفتم و کلی گفتم نمبخوام ب کسی بگی اون نادونه ولش کن و شوهرمم از چشاش خون میبارید و عصبی بود منم کلی دعواش کردم ک حق نداری ب کسی چیزی بگی و سر منو ک گرم کردع بود رفت پایین به مامانش داستانو گفته البت بگم همین علی اکثرا میاد خونمون چون طبقه بالای مادرشوهرم هستم واس شام و ناهار زیاد میاد خونمون و منم ملی احترام میزارم و اونم برام ترشک و و لواشک میخرید البت این رفت اومد ها تا یه ماه قبل زیاد بود الان خیلیییی کم شده . و شوهرمم رفت پایین هم ب مامانش هم ب ابجیش گفته مامانشم از صبح هعی قیافه میگیره خواهرشوهرم هم اومد پایین گفت تباید به داداش میگفتی باید همونجا به خود علی میگفتی. و میگفت شاید با داداش کوچیک خودش بود مثلا اون بهروز تو سریال پایتخت و میگفته  و گفت مامانم میگ همه عروسام هر حرفی میشه زودی ب شوهراشون میگن الا یکیشون ما شیش تا عروسیم منظورش یکی از این شیشتا بوده که کلی باشوهرش اختلاف داره . و من واقعا دلم نمیخواست اینجوری بشه ولی الان مادرشوهرم منو دید اخم کرد منم ب شوهرم گفتم خیلی بیشوری مامانت باهام لج شد اونم گفت جهنم و خوابید . بنظتون چ کنم

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کیرو صدا میزنه؟؟؟؟

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
بیشتر ببینید

توام یکی از گوسفندارو صدا میزدی که هم اسم پسر جاریت باشه

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
بیشتر ببینید

وای خدا رمان نوشتی اسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

۱۷سالته؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
بیشتر ببینید

دسست جاریت درد نکنه چقد تنقلات میاره به به

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بیشتر ببینید

خوب کردی..دم شوهرت کرم..جاژ بد وبیراه کفتن ب شوهرت ارزش برای پدرت بزار واز کارت پشیمون نباش...ازشوهرتم کلی تشکر کن..

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
بیشتر ببینید

خب اون از کجا اسم پدر شمارو میدونسته ؟چرا همه چی رو به خودتون میگیرید ؟ شوهرتم خیلی بی سیاسته 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد