2777
2789
عنوان

کسی IUD گذاشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46596 بازدید | 98 پست
راضی هستی از این که دوتا هستن؟
برات سخت نیست.
میدونی تو این مورد گیر کردم.
اصلا دلم نمیخواد بچه دیگه ای داشته باشم.
البته پسرم 1 سال و 9 ماه و نیمشه و زوده ولی انقدر همه بهم گفتن بچه تک خوب نیست که گیج و عصبی شدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی گاهی میگم نکنه خودخواهی من باعث بشه بچه ام در آینده احساس کمبود کنه.
نمیدونم ولی همیشه همه چیز رو یک بار دوست داشتم.
کتاب رو فقط 1 بار دوست دارم بخونم.
فیلم رو 1 بار.
و........خیلی چیزای دیگه و بچه رو هم احساس میکنم فقط یه بار برای تجربه مادری خوبه البته من بچه ها رو دوست دارم ولی احساس میکم اگر بچه دیگه داشته باشم به اندازه اولی دوستش نمیتونم داشته باشم
ساره جون من که با تک فرزندی به شدت مخالفم و به نظرم یه جور ظلمه در حق بچه ولی قضیه باردار شدنم هم خیلی مفصله
البته خدا رو شکر فاصله سنیشون خوبه(تقریبا میشه گفت بهترین فاصله ست)
خب طبیعیه که سخت تر از اینه که ادم یه بچه داشته باشه
خدا رو شکر بارانک جون.
من منظورم از جهت هورمونهای زنانه بود و این که پریود قطع میشه.
مثلا من یکی دکتر بهم گفته پریود شدن اونم با خونریزی نسبتا زیاد و البته کافی برام خیلی مهمه و بدنم بهش نیاز شدید داره
بارانک جون اگه این دستگاهها در روزهای خاصی هورمون ترشح میکنن فکر نمیکنم به درد من بخورن چون من سر هر دو تا بچه هام دقیقا تو روزی باردار شدم که دکترها میگن هنوز تخمک گزاری شروع نشده
ساره جون فکر میکنی اما واقعیت اینه که نمیتونی بچه تو دوست نداشته باشی حتی اگر بچه دهمت هم باشه(البته دور از جون)
من هم فکر میکردم شاید بچه دومم رو نتونم به اندازه دخترم دوست داشته باشم به خصوص وقتی فهمیدم که پسره
اما تو همون دوره بارداری اینقدر بهش علاقه مند و وابسته شدم و بعد هم که به دنیا اومد اینقدر دلم رو برد که الان قلب من دو قسمت کاملا مساویه که هر قسمتش سهم یکی از فرشته های مهربونمه..این دوقسمت هیچ وقت از هم جدا نیستن وهمیشه بر هم منطبقن
ساره جون حرفتو قول دارم
خواهریه من کم خونی داره وبراش خیلی بهتره که این دستگاهو استفاذه بکنه
راضیه جون در موردش با دکتر حتما مشاوره کن چون من هرچی که میدونستمو گفتم
لطفا همدیگر را قضاوت نکنیم
بارانک جون از اینکه وقت و تجربه ت رو در اختیارم قرار دادی بینهایت ممنون عزیزم بووووووووووس
ساره جون معذرت خواهی بابت چی گلم شما که حرف بدی نزدی عزیزم بووووووووووس
دعا کنید شوشو بره وازکتومی کنه تا من راحت شم
مرسی راضیه جون از راهنماییت .
کارهای خدا جالبه همه چیز مخصوصا در مورد مادر و فرزند رو طبیعت و محبت پیش میره که آدم نمیتونه تصور کنه.
یه ترس دیگه من هم از تربیته میترسم نتونم از پس جفتشون بر بیام (البته وقتی جفت بشن)(:
میترسم آدم ضعیفی بشم و بچه هام خوب بار نیان.
اااااااااااااااه چقدر من میترسم.ههههههههه
ببخشید ترسهان زیاده اما تجربه بقیه برام مهمه
2810