2777
2789
عنوان

خانمهایی که وارد بورس شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
بورس اصلا اینجوری نیست که شما بری یه چیزی یاد بگیری و تموم باید همیشه گوش بزنگ تغییرات قوانین باشی ...

عزیزم هزینه کلاساس بالاست .ارزش داره هزینه کرد 

یا میشه از اینترنت و تجربی یاد گرفت؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همون آسونی که میشه ازش پول در آورد میشه به همون آسونی همه سرمایه رو از دست داد

باید آموزش کافی دید

من سالهاست فعالیت دارم تو بورس و به چشم سود و زیان خیلی ها رو دیدم 

قبول کنید ازم شرط اول کار در بورس سواد و آگاهی کافی از اونه

ببخش شماتازه ثبتنام کردی؟من کدبورسی گرفتم دوروزه ولی همچنان کاربرازمایشی هستم.تاکی اینطوره؟

شما بعد ار احراز هویت رفتید کارگزاری ؟

عزیزم هزینه کلاساس بالاست .ارزش داره هزینه کرد  یا میشه از اینترنت و تجربی یاد گرفت؟

خیلی از کارگذاری ها کلاس های ابتداییشون رایگانه میشه یکم تحقیق کرد در موردش 

بعد اگر خواستید کلاس های پولی رو ثبت نام کنید

نه لازم نیست حضوری بره می تونه آنلاین انجام بده باید باهاشون تماس بگیره  البته الان آزمون میگی ...

داخل سایت کارگزاری مفید هم ثبت نام کرده 

اره منم مثل شمام.نمیدونم والا.اوناییم که میدونن انگار ازشون کم میشه بیان بگن 

من چون خیلی سال پیش انجام دادم نمیدونم جواب سوال شما چیه ولی شما می تونید تماس بگیرید با کارگزارتون و از خودشون بپرسید

قوانین کارگزاری ها با هم می تونه متفاوت باشه

من چون خیلی سال پیش انجام دادم نمیدونم جواب سوال شما چیه ولی شما می تونید تماس بگیرید با کارگزارتون ...

منظورم به شما نبود.امسال اینجوری شده.تو خیلی تاپیکا رفتم ولی کسی جواب نمیده.منظورم کسایی که امسال ثبتنام کردن.هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن.اصلا افتضاح شده امسال.بهانشونم کروناس 

اره منم مثل شمام.نمیدونم والا.اوناییم که میدونن انگار ازشون کم میشه بیان بگن 

اره دقیقا هرکی یچی میگه بخداذوقم کورشددیگه اینقدی ک تواین مدت دوندگی داشتم همشم ب دربسته میخورم😭

شما بعد ار احراز هویت رفتید کارگزاری ؟

ن عزیزمن اگاه اکسپرس ثبتنام کردم بعدسجام گرفتم بعدرفتم پیشخوان احرازشدم کدبورسیمم اومد ولی اجازه خریدوفروش ندارم همچنان

2810