2777
2789
الان شما یه گوشی هم رده با a51 باشه چه معرفی میکنید؟

من سامسونگ ها رو خوب نمی‌شناسم همسرم تو کار موبایله ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میتونید تو سایت gms گوشی ها رو با هم مقایسه کنید.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورررر کن همشون یکین من a50s دارم اما والا فرق نمیکنه با گوشی ک ۲ تومن از اون ارزون تره ماک نمیخوای ...

درسته.ولی اختلافشون تویه دوربین و پردازندش هست که واسه من خیلی مهمه وگرنه طراحی و رابط کاربری همشون یکسانه.اما a51 یکم شبیه s20 هست و اندرویدش هم اخرین نسخه ی.

سلام عزیزم خوبی من a51ندارم ولی چون میخام بخرم منم خیلی درموردش تحقیق کردم خب اول از همه اینکه اندروید ۱۰ هست و تا حالا هیچ میان رده ای اندروید ۱۰ نیست واز a70خیلی بهتره یوقتa70نخریا و اینکه دوربینش عالیه و خیلی سبک و خوش دست و زیباست و صفحه نمایشش لبه هاش خیلی نازک شده و زیبا شده و قابلیت تشخیص چهره هم داره و سامسونگ گوشی هاش همشون سوپر امولده و شیائومی و هواوی اینطور نیست دیگه از دو نسل قبلیش یعنیa50وa50sخیلی بهتر شده چون اونا اندورید ۹ هستن این ۱۰ و اونا دوربین سلفیشون ناچ قطره ای بالاشه ولی a51حفره ایه که خیلی خوشگل تر میشه و اصلا به اونا که میگن شکل a30و ایناس اصلا توجه نکن عزیزم اونا فقط به شکل ظاهریش نگاه میکنن که یه دوربین اضافه شده چیزا دیگه و قدرتمندی گوشی رو نمیبینن عزیزم این گوشی بهترینه چون پرچمدارا الان اندروید ۱۰ هستن و این میان رده هست خلاصه بگم وقتی بخریش اصلا پشیمون نمیشی و رنگای خیلی خوشگل و گوگولی ای داره سبز ابی و صورتی و سفید و مشکی شما چه رنگشو میخرین؟

سلام عزیزم خوبی من a51ندارم ولی چون میخام بخرم منم خیلی درموردش تحقیق کردم خب اول از همه اینکه اندرو ...

سلام عزیزم.منم یک ماه کمتره خریدم .خیلی دوسش دارم منتها میخاستم برم با ای ۷۰ عوضش کنم اون بزرگترم بود حس کردم اون بهتره اما الان نظر شمارو خوندم خوشحال شدم.اخه تو گوگل هم مقایسه میکرد میگفت ای ۷۰ بهتره تو سایت های مختلف.ای ۷۰ هم خوش دست و بزرگتره .ولی منم شنیدم ای ۵۱ بهتره.دیگه نمیدونم دقیق 😍

سلام عزیزم خوبی من a51ندارم ولی چون میخام بخرم منم خیلی درموردش تحقیق کردم خب اول از همه اینکه اندرو ...

سلام عزيزم من يه گوشي A50 دارم كه فقط دو ماه استفاده شده و تا يك سال ديگه گارانتي هم داره رنگ مشكي قيمتشم گذاشتم ٦ تومن اگه خواستي بهم پيام بده😉