چون دمای رو اجاق و درون قابلمه کمتر از فره ، مرغ رو تو فویل نپیچید
زیرش یه لایه نمک ریختم ، اندازه هم نکردم همین قدر که کل کف قابلممو بپوشونه
یه لایه فویل گذاشتم رو نمکا ، فویلمو کمی بزرگتر از کف قابلمم گرفتم که از اطراف حدود 1-2 سانت بیاد بالا که مرغم به دیواره های قابلمه نخوره
مرغم رو بعد از اینکه سشتم و کاملا آبش رفت بدون اضافه کردن چیزی ، اون طرفی رو که دوست داشتم بیشتر سرخ بشه ، گذاشتم رو فویل
لایه بعدی رو فویل گذاشتم ، اما چون فویل من نازک بود دولا گذاشتم که نخوابه رو مرغا و نمکام سر بخوره بریز رو مرغم
روی فویل یه لایه نمک ریختم ، بیشتر حواسم بود اون قسمتایی که مرغ زیرش هست حتما نمک بپوشونه ، گوشه های فویل که معلوم بود زیرش مرغ نیست رو زیاد نریختم
دمکنی گذاشتم و شعله رو در حد دم کردن برنج کم کردم
1/5-2 ساعت هم طول کشید تا آماده شد ، دقیق یادم نیست ولی بستگی به اندازه هاتون داره فکر کنم
اصلا هم نمک به کف قابلمم نچسبید
مرغم حتی یه قطره آبم ننداخت
بین دولایه فویل باید باز باشه که حرارت دیواره های قابلمه هم کمک کنه که مرغ خوب بپزه
درست کنید خیلی راحته ،نوش جونتون