2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
سلام به خانمهای خوب و با سلیقه
من عضو جدیدم و خوشحال میشم که بتونم با شروع فعالیتم با دوستای خوبی آشناشم
جدیدا علاقه زیادی به آشپزی و دیزاین غذا و دسر و. . . پیدا کردم
امیدوارم بهترین ها رو از شما خانمهای هنرمند یاد بگیرم
این کوکو هم خیلی خوشگل و خوردنی شده دستتون درد نکنه
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم مانلی جون
اینجا فقط مخصوص غذاست یا پیش غذا و دسر و شیرینی هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
اینم دونات های خوشمزه من با چندتا تزیین کوچیک
البته بدون قالب مخصوص بوده که یکم کج و کوله در اومده

آپلود عکس
البته من این عکس رو تو قسمت هنر آشپزان جوان هم گذاشتم
نمی دونم اشکالی داره یا نه ، ولی کاش میشد همه این مباحث یکی میشدن تا همه دور هم باشیم
حالا چیکار کنم ، مرغ نمکیمم بذارم یانه؟؟؟؟
ممنونم ستاره دریایی جون
نه عزیزم اصلا به فابلمم نچسبد و اذیت نشدم
ولی تو پست یکی از خانمای هنرمند عزیز خوندم ، واسه جدا شدن نمک از قابلمه فقط کافیه اونو خیس کنید
پس اگر اینجوری شد هیچ تلاش دیگه ای برای جدا کردنش نکن که قابلمت داغون نشه، با اینکه فکر نمیکنم بچسبه
چشم مانلی و ستاره دریایی عزیز
من توضیحاتمو ویدم امیدوارم کامل باشه
چون دمای رو اجاق و درون قابلمه کمتر از فره ، مرغ رو تو فویل نپیچید
زیرش یه لایه نمک ریختم ، اندازه هم نکردم همین قدر که کل کف قابلممو بپوشونه
یه لایه فویل گذاشتم رو نمکا ، فویلمو کمی بزرگتر از کف قابلمم گرفتم که از اطراف حدود 1-2 سانت بیاد بالا که مرغم به دیواره های قابلمه نخوره
مرغم رو بعد از اینکه سشتم و کاملا آبش رفت بدون اضافه کردن چیزی ، اون طرفی رو که دوست داشتم بیشتر سرخ بشه ، گذاشتم رو فویل
لایه بعدی رو فویل گذاشتم ، اما چون فویل من نازک بود دولا گذاشتم که نخوابه رو مرغا و نمکام سر بخوره بریز رو مرغم
روی فویل یه لایه نمک ریختم ، بیشتر حواسم بود اون قسمتایی که مرغ زیرش هست حتما نمک بپوشونه ، گوشه های فویل که معلوم بود زیرش مرغ نیست رو زیاد نریختم
دمکنی گذاشتم و شعله رو در حد دم کردن برنج کم کردم
1/5-2 ساعت هم طول کشید تا آماده شد ، دقیق یادم نیست ولی بستگی به اندازه هاتون داره فکر کنم
اصلا هم نمک به کف قابلمم نچسبید
مرغم حتی یه قطره آبم ننداخت
بین دولایه فویل باید باز باشه که حرارت دیواره های قابلمه هم کمک کنه که مرغ خوب بپزه
درست کنید خیلی راحته ،نوش جونتون
2810