2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
دستور تارت از بهار بود

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=816:vanillie-tart&catid=64:sweet&Itemid=118

نه افسانه مافین نمیخواد ..قالب مخصوص تارته..من 10 تاشو 2000 تومن خریدم...تازه نیازی نیست کپسول هم بزاری بدون اون خوشگلتر میشه(من چون قالبا کثیف نشن گذاشتم(ازینجا بک سوزنی من معلوم میشههههههههه)

ازین قالبا من ینفره های متوسطش رو گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متین جون مرسی از دستورت
راستش اون روز از هایپر 2 تا تارت خریدم تا دوباره تست کنم دوستش دارم یا نه
تارت سیب بود
به نظرم عالی بود اصلا با اونی که خورده بودم قبلا فرق داشت
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
من حرفمو پس میگیرم ..تارت خیلی خوشمه ای شده بود با این دستور ..پس اگه دوست دارین حتما درستش کننید....
من چون همون موقع درست کردم خوردم خیلی بهم نچسبید ولی فرداش برا مادر شوهرم اینا آوردم ..هی میخوردن هی به به وچه چه میکردن...تو دلم گفتم اَه چقد پاچه خوارن اینا
بعد رفتم نشستم یدونه خوردم دیدم وااااااااااای سردش چقد خوشمزس!!!!
75485400561051732425.jpg

توپک های نارگیلی :
به نارگیل شیر عسل اضافه میکنیم و ورز میدیم تا به هم بچسبه و خمیری بشه .
مقدار شیر عسل نباید زیاد باشه چون خوب فرم نمیگیره. در حدی که نارگیلها رو بهم بچسبونه کافیه . کمی تو ورز دادن حوصله به خرج دیدن .
حالا با این خمیر هزار تا کار میشه کرد :
وسطش مغز فندوق بذارین
توپک ها تونو توی شکلات مایع بندازین و روکشش کنید و ...
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
36132458349303953345.jpg

نکته مهم توی ژله های بستنی اینه که بستنی رو زیاد با ژله مخلوط نکنید . اینطوری کاملاً دو لایه میشه ولی اگر زیاد هم بزنین ژله رو کدر مکنه و خوب لایه ها از هم جدا نمیشن .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
سلام متین . خوبی؟

توی قاشقا شکلات آب شده بود و باترافل تزئینش کردم .
بسی مورد استقبال بچه ها قرار گرفت .