2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توصیه هایی برای خوش طعم کردن گوشت.
۱) برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!
۲) بهتر است گوشت قرمزی را که می خواهید کباب کنید، از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.

۳) گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

۴) برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

۵) ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی است.

۶) اگر می خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی دهد.

۷) ساقه کرفس و فلفل دلمه ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می دهند.

۸) می توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.

۹) حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هریک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد

عجب شیرینی کشمشی اییییییییییی

من و علیرضا هم عاشق شیرینی کشمشی هستیم . یعنی یک کیلو میخریم تو فاصله دو سه ساعت تموم میشه
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
غزاله طعمش عالی بود واقعا...وقتی درست شده بود یه عطری داشت سیب ودارچینش که بیهوش میکرد من با این دستور درست کردم...با ساده هم میشه فکر کنم سیب و دارچینشه که متمایزش میکنه...اینم که من درست کردم کیک 3 تخم مرغیه فقط ماست اضافه داره ..ولی انصافا کیکشم خیلی لطیف و خوب شده بود


آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

ماست: 1 پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

کره: 50 گرم

تخم مرغ: 3 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

سیب

دارچین

طرز تهیه:

همه مواد رو به دمای محیط می رسونیم و میذاریم جلومون..کره رو آب کردم، آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کردم..فر رو روی 180 درجه روشن کردم..قالب رو گریسکاری می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم..اگه قالبتون سیلیکونی بود نیاز به هیچ کاری نیست...قالب مستطیل 20*30 مناسبه..قالب گرد من 24 سانت بود

روغن و شکر و کره آب شده رو یه دور با همزن زدم تا کمی روشن بشه

تخم مرغها رو یکی یکی توش شکوندم

یکی که جذب شد بعدی رو ریختم و هربار خوب با همزن زدم..

ماست رو هم ریختم و هم زدم...تو این مرحله سیب ها رو پوست گرفته ریز میکنیم، ورقه های سیب نباید خیلی نازک و خیلی کلفت باشه ها..مهمه !

بعد هم آرد رو کم کم به مواد اضافه کردم و با دور کند همزن مخلوط کردم مواد رو
می تونین با قاشق هم بزنین...مایه کیک رو ریختم توی قالب

سیب ها رو با رعایت یه نکته روش می چینیم: سیب ها باید به هم تکیه بدن...یعنی دومی رو کمی روی اولی و الی آخر...

روی سیب ها دارچین و شککر ریختم..

میره توی فر..به مدت 40 تا 45 دقیقه..ولی حتما چک کنین

قطر اسلایس های سیب رو نه نازک و نه کلفت بگیرین..اگه خیلی نازک باشه، توی کیک نشست می کنه و آب میشه..اگه خیلی کلفت باشه سنگین میشه روی کیک و مانع پف کیک میشه و داخل کیک خمیر میشه


اون نکته تکیه دادن اسلایس ها به همدیگه هم خیلی مهمه...اگه جدا جدا بذارین ممکنه بازم بره پایین
متین جون دستت درد نکنه
من عاشق کیک سیب هستم مخصوصا با دارچین
نوستالوژی بچگیمه
حتما درست می کنم اابته فعلا رژیم دارم
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
غزاله چه کاریه خوو بیا خونه ما خودم برات میدرستم..منم یکی از فیوریت هامه(منم خارجی بلدما:-)

ولی این تارتی که درست کردم خوشمزه بود ولی نه مثه کیک سیب که عاشقش شم واسه گاهی اوقات خوبه..بنظرم باید خیلی نازک درست شه.. برای مایه روش هم طعمش زیادی معمولی بود یه مزه باحالتر باید براش پیدا کنم
افسااااااااااااااااانه منم دفعه اولم بود آش درست کردم(خودم تنهایی) همیشه وسایلشو آماده میکردم مامانم بیاد درست کنه ایندفعه هم همینجور بود ولی مامانم براش کاری پیش اومد ومجبور شدم خودم بدرستمش خیلی هم سخت نبود مو نمیزد با آشای مامانم..من اینجوری درست کردم:

عدس(یکی ونصفی پیمانه) رو تو یه قابلمه نخود(1 پیمانه) ولوبیا(1 پیمانه) رو هم تو یه قابلمه دیگه پختم..

پیاز داغ فراااوووون درست کردم (یه مقدار برا تزیین روش برداشتم) زردچوبه (بیشتر از مواقع معمولی که رنگ آش کاملا زرد شه البته نه در حدی که تلخ شه) وفلفل سیاه و نعنا خشک رو توش تفت دادم آبجوش روش ریختم

نخود ولوبیا وعدس رو بهش اضافه کردم ...سبزی (1 کیلو)رو ریختم و وقتی سبزیا نرم شدن رشته ها رو اضافه کردم ( نصف یه بسته رشته) فقط اینجا مدام باید همش بزنی که رشته ها نچسبن وخمیر نشن ...2 تا هم عصاره گوشت توش ریختم

آش آماده شد......... این اندازه یه قابلمه بزرگ میشه تقریبا 15 تا کاسه برا خودتون اندازه ها رو نصف کن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792