2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
یعنی من اگه عکس ساندویچم رو گذاشته بودم الان باید همتون میرفتین جراحی فک و استخوان

مواد لازم برای یک نفر:
سوسیس سرخ شده دو عدد
گوجه فرنگی یک عدد درسته
خیارشور باریک دو عدد
کاهو مقداری
سس گوجه فرنگی مقداری
نان لواش یک عدد

ابتدا نان لواش را دولا میکنیم سوسیس ها رو روی نان بصورت کاملا حرفه ای میچینیم بعد خیار شور و کاهو رو قرار میدهیم و بعد گوچه فرنگی را روی مواد قرار داده با انگشت شصت محکم فشارش میدهیم که منفجر شده و کل ساندویج را پوشش دهد (دقت کنید فشار انگشت خیلی باید شدید باشه) و بعد سس را میریزیم .نان لواش را بصورت کاملا حرفه ای لوله کرده و داخل حلق فرو میکنیم..

مممممممممممممم.نوش جااااااااااااان

حیف که دوربینم خراب بود وگرنه عکسشو میذاشتم
پسرم ،برای سفید ماندن دفتر غمهات تمام تلاشم رو میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لیلااااااااااااااااااااااااااااااااا
اگر کنار دستم بودی کتک رو خورده بودیییییییییییییییییییییی
خدا خفت نکنه
باید تو رو هم له کنم راحت شممممممممممممم


استاد مسالة ؟؟؟/
فشار شصت رو چه طوری بفهمیم چقدره؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
غززززززززززززززززززززاله غزززززززززززززززززاااله
آفریـــــــــــــــــــــــــــــــــــن کدبانوی هنرمند..تزیینات غذاهات عاااااالی..برعکس من که اصلا بلد نیستم......خئا چی میشد آخه یه خواهر هنرمندم به من میدادی خووو
تو روحت لیلا با این توضیح دادنتتتتتتتت و با این مدل غذا درست کردنت من تا حالا حتی تو مخیله ام هم نرفته که میشه گوجه رو با انگشت له کرد اونم طوری که کل ساندویچ رو پوشش بده . لیلا یه بار دیگه درست کن و ازش فیلم بگیر . فکر کنم تو برنامه سوپر تلنت رتبه بیارههههههههه
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
آفرین غزاله هنرمنددددددددددددد با این بک سوزنی .
البته قبلاً ها بکش سوزنی بوده . در اثر مرور زمان بکش بدددددددددد گشاد شدهههههههههه .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
هانیه به نکته بسیار خوبی اشاره کردییییییییییییییییییییی

راست میگی قبلا حال و حوصله داشتم الان زیاد نههههههههههههههههه
البته نمیدونم حال و حوصله همون بکه یا برعکس؟
یا اصلا ارتباط عکس با هم دارن؟
نمی دونممممممممممم واللههههههههههه


خدایی قبلنا کارم مبتدی تر بود اما باز بود
الان اونم نیست



متیننننننننننننننننننننننننننننن قربونت برم تو منو به خواهری قبول کن قول میدم بکم رو در حد میکرون کنم براتتتتتتتتتت
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
افسانه قربونت برمممممممممممم من کجاااااااااا شما کجاااااااااااااااااااااااااا؟
سالاد فصل که هیچی نیست در برابر نون خامه ایییییییییییییی
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
افسانه جووون اون رنگ خوراکی طعم مرغ رو عوض نمیکنه.

غزاله جون منم پاستای نیمه آماده درست میکنم ولی خودم سیب زمنی نگینی 1 سانتی و فلفل دلمه ای نگینی کوچکتر و قارچ سرخ میکنمی و هر کدوم رو به صورت ردیفی و تزئینی روش میریزم خیلی خوشمزه میشه.

اگر قارچها رو با آبلیمو تفت بدید که ترش مزه بشه که خیلی خوردنی تره.
آرامش خود را به هیچ چیز و هیچکس وابسته نکن تا همیشه آنرا داشته باشی.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   دخترپاییزی8608  |  4 ساعت پیش
توسط   مهدیهامو  |  6 ساعت پیش