2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
بهار خاتون جون عالی بود اطلاعاتت ممنون که اینا رو باهامون اشتراک گذاشتی

هانیه راستش کلاسهای فنی حرفه ای خوبن به نظرم
رایگانه اما باید مکمل کنارش رفت
الان خواهر شوهر من میره قنادی وایمیسته تا از نزدیک هم ببینه و کار کنه
و میخواد کارش رو تو این زمینه هم شروع کنه

به نظر من خیلی خوب بود براش و چیزهای خوبی یاد میدن

هانیه منم که کلاس نرفتم تا چند وقت پیش از خواهر شوهرم بیشتر میدونستم و آپدیت تر بودم اما از وقتی میره کلاسهای عملی و کارگاه بهتر شده خیلی

من خیلی این رشته رو دوست دارم متین
تو هم ببین اگر دوست داری برو دنبالش
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
دستگاه کرپ ساز من اینه .
من از چند روز قبلش کرپ ها رو درست کرده بودم و توی فریزر گذاشته بودم . روز مهمونی فقط مواد گذاشتم و قالب زدم .

آپلود عکس رایگان و دائمی
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وسیله خوبیه غزاله . من قبلاً همیشه کرپ تو غذاهام بود . خوبیش هم اینه که میتونی درست کنی و بذاری تو فریزر و هر وقت هر چقدر خواستی بیاری بیرون و سرخ کنی .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
*****دوستان سایت مزون سروش (شیما) به روز شد *******

از این به بعد هر روز عکس اضافه میکنم به سایت مزون ما شهرک غرب هست حضوری هم میتونین تشریف بیارین

http://soroushmezon.ir

http://soroushmezon.ir

ادرس تاپیکم اگر کاری داشتین در خدمتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&postID=22588233#22588233

شماره تماس: 09381554314
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
افسانهههههههههههههه
چقدر عالی درست کردییییییییییییییییییییییییییی . آفرینننننننننننننننننن
واقعاً حرفه ایههههههههههه
افسانهههههههههههههههههههههههه آفرینننننننننننننن
ایولللللللللللللللللللل
دمت گرمممممممممممممممممممممممم

دستور و فوت و فن لطفا
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
خخخخخخخخخخخخخخ سعی کردم یکم ادای شماها رو دربیارم

البته این فیله ها با مرغ ترش شمالی فرق داره من فیله ها رو توی ماست و آب لیموی تازه فراوون و پیاز و فلفل سیاه و قرمز و رنگهای دلخواه و نمک حداقل 4 ، 5 ساعت میخوابونم تا حسابی ترش و تند بشن بعد روی حرارت خیلی کم با روغن کم سرخشون میکنم .

توی عکس خیلی معلوم نیست سه رنگه: یکیش سفیده یکیش با زعفرون زردشده که باید بیشتر میزدم تا نارنجی تر بشه و یه سمتش هم با رنگهای خوراکی قرمز کردم .

التبه معمولا به سیخ های چوبی هرسه تا رنگ رو میزنم و سرخ میکنم ولی الان موجود نبود.
آرامش خود را به هیچ چیز و هیچکس وابسته نکن تا همیشه آنرا داشته باشی.
سلام من اومدم سرم شلوغ بود دوتا مهمونی داشتم پاگشا کردم دختر عمه مو .همه میگفتن از تو بزرگتر نبود پاگشا کنه آخه.
یکی دیگه هم دوره خانما بود. اینم دسرایی که درست کردم برای پاگشا دوتا ژله تزریقی .یه دونه چیز کیک پایه بیسکوییت...... یکی هم ژله رنگین کمان که دادم خواهرم درست کرد خراب شد
آپلود عکس رایگان و دائمیژله رنگین کمان

آپلود عکس رایگان و دائمی
آپلود عکس رایگان و دائمی
آپلود عکس رایگان و دائمی
آپلود عکس رایگان و دائمی